PROZVALA MNOGE

Ministarstvo pokreće izvanredni nadzor nakon Severininih optužbi na račun sustava socijalnog rada

Foto: Borna Filic/Pixsell
Severina Kojić
Foto: PIXSELL
Severina Kojić i Milan Popović
Foto: Instagram
Severina
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Milan Popović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"
Foto: Instagram
Severina
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"
17.09.2021.
u 13:06
"Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenuo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz konkretan slučaj i trenutačno je u tijeku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije", stoji u odgovoru Ministarstva na upite N1 televizije
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenulo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz slučaj Severine Vučković i trenutačno je u tijeku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije, rekli su za N1.

Severina je u intervjuu za portal H-alter iznijela teške optužbe na račun hrvatskog sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem. U tom intervjuu Vučković je optužila mnoge javnosti više ili manje poznate, pojedince i institucije. Osim bivšeg partnera Milana Popovića, prozvala je Centar za socijalnu skrb, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske suradnike.

"Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenuo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz konkretan slučaj i trenutačno je u tijeku prikupljanje i izdvajanje dokumentacije", stoji u odgovoru Ministarstva na upite N1 televizije. Slučaj su komentirali i u Centru za socijalnu skrb Zagreb.

"Centar za socijalnu skrb Zagreb pridržava se važećih zakonskih odredbi prilikom obavljanja svoje djelatnosti te djeluje u svrhu interesa, dobrobiti i zaštite prava maloljetnog djeteta. Odluku o sadržajima roditeljske skrbi, kada roditelji ne mogu postići dogovor, donosi isključivo nadležni Sud na temelju utvrđenih činjenica i dokaza. Na navode iz teksta portala H-alter, ovaj Centar nema komentara", piše u odgovoru koji je stigao N1 televiziji.

VIDEO: Velimir Grgić: 'Nije čudno kako neki ljudi misle da je korona prevara, pa slične sulude teorije širile su se i prije'

PREMIUM INTERVJU

Filip Juričić: U trenucima krize bio sam zabrinut za egzistenciju, razmišljao sam što bih drugo mogao raditi

Filip je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla, ljubav prema glumi naslijedio je od oca Pere Juričića, a uz uspješnu TV karijeru izgradio je i kazališnu. Danas je ponosan suprug i otac dvojice sinova. Netom nakon što je s emitiranjem počela nova serija, s Filipom smo razgovarali o obitelji, odnosu s ocem, pandemiji, glumištu i novom životnom poglavlju – ulasku u peto desetljeće.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

CA
cavecanem
14:01 17.09.2021.

Nadam se da će podnijeti kaznenu nakon završetka nadzora. Protiv odgovornih ako je Severina u pravu ali i protiv Severine ako laže.

DU
Deleted user
14:07 17.09.2021.

ružno no činjenično točno - hrvati su korumpirani i lako se potkupi u svakoj instituciji netko, samo je pitanje debljine koverte i prikladne osobe sklone korupciji.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:28 17.09.2021.

Nitko nije bolje od Severine radio na tome da svom sinu omogući da mu mamu svi znaju