'Parovi'

Milojko pronašao Požgajevo pismo za Milijanu, ona ga nije mogla smiriti

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Screenshoot
Foto: screenshot
Foto: Screenshoot
08.05.2019.
u 17:24
Najpoznatiji ljubavni trokut na Balkanu, Milojko Božić, Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj, ne prestaju sa svojim dramama. Naime, Milojko (74) pronašao je pismo koje je Aleksandar (35) ostavio za njegovu zaručnicu Milijanu (21).
Pogledaj originalni članak

Drama ne prestaje, a zato se redovito brinu Milojko Božić (74), Milijana Bogdanović (21) i Aleksandar Požgaj (35) - sudionici reality showa 'Parovi' koji se emitira u Srbiji.

Naime, Milojko je našao pismo kojeg je Aleksandar Požgaj uputio njegovoj mlađahnoj zaručnici Milijani, koja otpočetka showa ne skriva simpatije prema oženjenom političaru Požgaju. On pak ne skriva da ima ljubavnice, a Milijana zbog toga često ima ispade ljubomore. Prilikom pronalaska Požgajevog pisma za Milijanu, Milijanin zaručnik je pobjesnio.

- Hoćeš da ga gađam, ne zna on kakva sam ja budala! - zaprijetio je Milojko kad je pročitao pismo.

U pismu je pisalo sljedeće:

" Rekao sam ti da ne prenosiš Milojku ono što ti govorim, ako misliš da nastavimo ovo što imamo morat ćeš nastaviti ono što ti pričam. Probudi me kad zaspi Milojko, da popričamo i da te prekrižim za laku noć i poljubim "

Milijana je pokušala smiriti svog zaručnika koji često ima napadaje ljubomore zbog prirode njenog i Aleksandrovog odnosa koji obiluje čestim strastima.

Pogledajte kako izgleda beba Meghan i Harryja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
22:15 08.05.2019.

Milojko superstar novi James Bond. Članak nisam ni pogledao. Dno dna.