Slaven Španović

Miljenik ženske publike o novom projektu: Ljubav je ubojito smiješna

10.05.2015.
u 10:00
Praizvedba "Loptica" zakazana je za 1. lipnja u Gradskom kazalištu Trešnja
Pogledaj originalni članak

Dok ljubitelji domaćih sapunica s nestrpljenjem iščekuju petak kako bi doznali hoće li Viktor i Ana napokon biti zajedno, Slaven Španović, naslovni junak RTL-ove serije Vatre ivanjske, već je duboko zagazio u novi projekt zanimljiva imena - "Loptice".

Riječ je o kazališnom projektu u kojem ćemo miljenika ženske publike gledati u dosad neviđenoj ulozi. Praizvedba "Loptica" zakazana je za 1. lipnja u Gradskom kazalištu Trešnja, a u njoj će Španović utjeloviti tri potpuno različite ličnosti te uz brojne metamorfoze, intrige i poigravanje tabu temama gledateljima dočarati što je to zapravo ljubav.

- Predstava me zaintrigirala na prvu, bit će tu svega. Malo ćemo biti smiješni, malo provokativni, a malo ćemo vas natjerati i da se zamislite. Muško-ženski odnosi su uvijek plodno tlo za kazališnu igru i istraživanje, publika se uvijek može prepoznati, ali uvjeravam vas u ovom obliku i na ovaj način ih još niste mogli vidjeti, pogotovo zato što sam siguran da će mnoge iznenaditi karakteri i lica koji će ispuniti scenu. "Loptice" su predstava za svakoga i jedva čekam prvu publiku - nestrpljiv je Španović.

Kaže da se predstavi veseli jer je "ljubav zaista ubojito smiješna". "Loptice" predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koje nude zabavu i okidač su za zarazne salve smijeha, dok s druge strane preispituju međuljudske odnose.

Omnibus u produkciji B Glad produkcije potpisuje i Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan redatelj i koreograf Igor Barberić. Hrvatske glumačke zvijezde među kojima je i talentirana mlada glumica Petra Kurtela obići će cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni sadržaj koji će posjetitelje ponovno privući u kazališta.

>>Nije mi teško mijenjati sinu pelene, on je sad gazda u kući

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ĆA
ćaćaća
10:32 10.05.2015.

u jna uniformi a otraga porušene hrvatske kuće...dolična simbolika..

CA
campa
15:25 10.05.2015.

Divna ikonogrfija pomno odabrana i ciljano provokativna.Namjenjena je grđanima Hrvatske koji su se borili protiv ovakvih spodoba a sve kako bi se poigrali s njihovim osječajima pogotovo onim kojima su ovakvi sve popalili i poubijali.

DU
Deleted user
11:01 10.05.2015.

Reklamirao se u fašističkoj odori sa zvjezdicom na glavi.