parovi

Milijana nakon što je prevarila Milojka: Psihički ću ga maltretirati, on je moj

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: screenshot
Foto: screenshot
24.05.2019.
u 08:25
Priznala je da je imala seksualni odnos s oženjenim Aleksandrom Požgajem, ali i dalje nastavlja provocirati svog partnera Milojka Božića koji je od nje stariji 53 godine.
Pogledaj originalni članak

U reality showu "Parovi" Milijana Bogdanović otkrila je kakvi su joj planova za budućnost s 53 godine starijim Milojkom Božićem s kojim je zajedno ušla u show, piše Blic.

O Milijani ostali sudionici showa nemaju baš najbolje mišljenje, jer je u showu svog dečka Milojka prevarila s oženjenim Aleksandrom Požgajem, a jedna od natjecateljica Natalija Vukmanović rekla je Milijani da stalno psihički maltretira Milojka.

- Nastavit ću ga maltretirati psihički, moj je! Ti slobodno nastavi flertovati s njim. Zajedno smo ušli i nastavit ću viti s njim dok smo ovdje, a poslije ćemo vidjeti - uzvratila je Milijana.

Dodala je kako je Milojku poručila da je ne provocira i ne spominje joj bivšeg političara Požgaja.

Milijana je nedavno priznala kako je u realityju imala seksualni odnos s Požgajem, iako je u početku tvrdila kako među njima nema ništa. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar tanđara
tanđara
08:32 24.05.2019.

svijet je otišao u p.m.

AP
Anka partizanka
09:00 24.05.2019.

Ona i samu sebe psihicki maltretira, pa kako ne bi druge.