Jako prosto

Miley ljuta: Liam Hemsworth slao poruke January Jones

Foto: PA/PIXSELL
Miley ljuta: Liam Hemsworth slao poruke January Jones
16.09.2013.
u 20:32
Miley Cyrus i Liam Hemsworth par dana su daleko od prekida. Prema pisanju portala RadarOnline, par je odgodio vjenčanje i čeka da vidi hoće li im razdvojenost pomoći.
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju portala RadarOnline, Miley Cyrus i Liam Hemsworth odgodili su vjenčanje i čekaju da vide hoće li im razdvojenost pomoći.

– Za sada su odlučili prekinuti. Imaju problema već neko vrijeme i oboje su iscrpljeni. Odgodili su vjenčanje. Nije isključeno da će vjenčanja biti, ali za sada ne sluti na dobro – izjavio je izvor.

Problem u vezi je nastao kada se Liam zgrozio zbog njezina nastupa na MTV-jevim nagradama, no čini se da i on snosi dio odgovornosti. Naime, Us Weekly nedavno je objavio priču o Liamu i njegovoj aferi s glumicom January Jones. Glumici je poslao nekoliko eksplicitnih poruka, među kojima je napisao i: Želim te je..ti. Iako je Hemsworth demantirao napise, Miley ga je prestala slijediti na Twitteru. Bliži li se kraj veze?

>>Nicolas Cage rastura kao Miley Cyrus u golišavom spotu

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.