rokeri u srbiji

Mile Kekin: Publika u Kragujevcu znala je sve naše hitove

Foto: Michel Palijan/Pixsell
pivo (1)
Foto: Michel Palijan/Pixsell
pivo (1)
Foto: Michel Palijan/Pixsell
pivo (1)
Foto: Michel Palijan/Pixsell
pivo (1)
Foto: Michel Palijan/Pixsell
pivo (1)
19.06.2011.
u 17:20
– Bilo je pet tisuća ljudi. Pjevali su sve naše, čak i nove pjesme pa smo još pod odličnim dojmom – kaže Mile Kekin. No, umor se nije mogao primijetiti za dvosatne besplatne svirke u Daruvaru.
Pogledaj originalni članak

Sinoć se na daruvarskom Trgu kralja Tomislava u potocima lijevao znoj, koji su iz 2000 mahom mladih rock-obožavatelja izvlačili članovi Hladnog piva unatoč jakom umoru. Naime, večer prije nastupa u gradu Staročeškog piva gostovali su u Kragujevcu na Arsenal festu.

– Bilo je pet tisuća ljudi. Pjevali su sve naše, čak i nove pjesme pa smo još pod odličnim dojmom – kaže Mile Kekin. No, umor se nije mogao primijetiti za dvosatne besplatne svirke u Daruvaru. Taj je koncert uvršten i u proljetno-ljetnu turneju “Dodvoravanje“ u sklopu koje će Pivo obići još 12 gradova u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Austriji, a možda i Poljskoj.

– Cilj je da se iskalimo na terenu uoči dvoranske turneje koja počinje 7. listopada u Areni Zagreb, pa se nastavlja u splitskom Spaladiumu, Varaždinu, Rijeci, Beogradu... – kaže Kekin.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

OB
-obrisani-
18:02 19.06.2011.

Bit ce opet Juge. Ustase i cetnici, blizi vam se kraj!

DU
Deleted user
18:24 19.06.2011.

Mile, bre, a da ostanes tamo daleko kad se tako lepo razumete. Ne bi bilo stete.

AU
autoritet
17:52 19.06.2011.

neki nikako shvatiti da Juge više nema pa nas i dalje zasipaju vijestima iz tih kragujevaca ili kak već