The Voice

VIDEO Mentori se gotovo otimali za hrvatskog Eda Sheerana

Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
The Voice
06.02.2016.
u 21:47
U trećoj emisiji The Voicea Tony Cetinski i Jacques Houdek odabrali su troje, Ivan Dečak dvoje, a Indira jednu kandidatkinju
Pogledaj originalni članak

Treća izlučna emisija Voicea večeras nam je donijela nova uzbuđenja i žestoke borbe mentora za kandidate. Ovog puta najbolje su prošli Tony Cetinski i Jacques, koji su svoje timove obogatili s troje kandidata. Ivan Dečak izabrao je dvoje, a Indira jednu kandidatkinju.

Rokeri kod Dečaka

Svi mentori okrenuli su se jedino dvoma natjecateljima. Studentica iz Varaždina Petra Vurušić prekrasno je otpjevala “One Night Only” Jennifer Hudson, a na kraju se za mentora ipak odlučila za Jacquesa Houdeka. Alen Đuras 23-godišnji je konobar iz Planog kod Trogira, koji je lani s Random Stipišićem i Lukom Mrduljašem osnovao bend RadioWho i snimio obradu pjesme Selene Gomez. Alen je večeras dokazao svoje vokalne kvalitete pjevajući “Thinking Out Loud” Eda Sheerana. Izvedba je oduševila sve mentore, a Alen je, baš kao i Petra, izabrao Jacquesa. Jacquesovu timu pridružila se i svestrana gimnazijalka Stela Paradžik, koja je pjevala “Royals” Lorde. Ivan Dečak večeras je u svoj tim dobio dvojicu rokera – Ivana Anića iz Splita te Dubrovčanina Vedrana Ljubenka, koji je pjevao “It’s A Man’s World” Jamesa Browna. Za razliku od prošlog puta kada ga je odabrao samo jedan kandidat, Tonyjev je tim od večeras bogatiji za troje – Anu Bustruc, Sandru Berković i Brunu Banfića. Indira Levak izabrala je 18-godišnju Luciju Lučić, koja pjeva od šeste godine, kada je i izdala album, a nastupila je i na Dječjem Eurosongu.

 

Ljubiteljica sevdaha

U trećoj emisiji nije prošlo petero kandidata. Među njima je bila i Sandra Šodolović iz Rijeke, koja obožava sevdah. Na jednom je koncertu dobila priliku da zapjeva sa svojim idolom Amirom Medunjanin i taj dan smatra najljepšim u životu. večeras je, međutim, pjevala “All I Could Do Was Cry” Ette James, no nije uspjela impresionirati mentore The Voicea. 

>> Mirna Ružić sjajnom izvedbom oduševila svih četvero članova žirija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
mobitel20
00:28 07.02.2016.

Doslovno sve pjesme su pjevane na engleskom jeziku ! Pa jeli HRT , BBC ?! Znamo da nije ni po cemu...jasno je da svi slusamo glazbu i na engleskom, ali isto tako je jasno da najmanje 70% pretplatnika ne razumiju o cemu se pjeva. Jesu li to zasluzili ? Posebna prica je uloga HRT u promicanju hrvatske kulture i jezika, ali o tome je izlisno govoriti Radmanu, Aleckovicki, Alfieru...Licenca " Voice " nije ni trebala biti kupljena, pa valjda od 3000 zaposlenih imaju dvoje koje mogu osmisliti glazbeni show ali kada vec jesu, barem mogu postaviti standard i uvjete da barem 50 % izvedbi mora biti na hrvatskom jeziku. Ovako imam osjecaj da gledam losu kopiju na nekoj stranoj TV. Tko se slaze, neka uputi e-mail na HRT , oduzeti ce vam 3 minute vaseg vremena.