Snimljena

Meghan se tjedan dana skrivala, evo gdje se sada pojavila u Vancouveru

Foto: Mark Large/Press Association/PIXSELL
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
15.01.2020.
u 19:11
Vojvotkinja od Sussexa posjetila je ženski centar u jednoj od siromašnijih četvrti u Vancouveru.
Pogledaj originalni članak

Dok se Harry u Velikoj Britaniji s kraljicom dogovara detalje oko financija i njegovih budućih dužnosti i obveza nakon povlačenja s kraljevskih dužnosti, njegova supruga Meghan Markle je u Kanadi.

Dobro se skrivala od medija više od tjedan dana i skrivala se na imanju ruskog milijardera u Vancouveru. Jučer su je paparazzi snimili u luci u Vancouveru, a nasmijana vojvotkinja od Sussexa nije se trudila skrivati i bila je dobro raspoložena. Meghan je snimljena na putu prema ženskom centru u četvrti Downtown Eastside i sve je iznenadila svojim posjetom te su se iz centra brzo pohvalili tko im je bio u posjeti i s kim su pile čaj.

- Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle posjetila nas je ovog jutra kako bismo razgovarali i raspravljali o problemima žena u našoj zajednici - napisale su žene iz ovog centra koji pruža potporu i zaštitu ženama i djeci ovog najsiromašnijeg kvarta u Vancouveru.

 

 

Meghan se raspitivala kakvu pomoć trebaju i kako ih se može podržati, a sve žene u centru bile su oduševljene njezinom posjetom.  Kraljica Elizabeta dopustila je Meghan Markle i princu Harryju da se povuku sa svojih dužnosti, ali još se ne zna hoće li im dopustiti da zadrže svoje titule, a od kraljice će dobiti i jasne upute na kakve proizvode smiju staviti svoje ime jer ne želi da naštete ugledu kraljevske obitelji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.