Nešto je promijenila

Meghan prvi put u javnosti bez kraljevske obitelji i svi primjećuju ovo

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
26.09.2018.
u 09:14
Pogledaj originalni članak

Meghan Markle u utorak navečer bila je na otvorenju izložbe "Oceania" u Royal Academy of Arts. Prvi put se vojvotkinja od Sussexa u javnosti pojavila bez ostalih članova kraljevske obitelji. Za svoje prvo samostalno pojavljivanje u javnosti Meghan je odabrala  elegantnu crnu haljinu s potpisom Givenchy, čija cijena iznosi oko 20 tisuća kuna. Ovoj modnoj kući odana je od vjenčanja za princa Harryja i često  se pojavljuje u njihovim kreacijama. 
Ovaj put u britanskim medijima tema je Meghanina nova frizura. Naime, svi su primijetili kako Meghan kosu više ne veže u raščupan rep niti joj je kosa valovita, sada je počela ravnati kosu. 
Na izložbi koja je otvorena u Royal Academy of Arts izloženo je 200 umjetničkih radova s područja Oceanije, a na otvorenju se Meghan jedva  suzdržala da se ne počne jako smijati dok se pozdravljala tradicionalnim pozdravom Maora – prislanjanjem nosa i čela uz nos i čelo osobe s  kojom se pozdravlja. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
10:45 26.09.2018.

isuse kaj ćemo sad, popeglala se,..

Još iz rubrike Showbiz