čudna situacija

Meghan i Harry izazvali bijes susjeda: 'To je samo pristojno ponašanje!'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Foto: screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
27.07.2019.
u 10:25
Komentatorica kraljevske obitelji, Ingrid Seward tvrdi da je razlog tome što Harry i Meghan žude za privatnošću.
Pogledaj originalni članak

Susjedi princa Harryja i Meghan Markle nisu baš sretni zbog pravila koja su im nametnuta jer vojvode žive u njihovom kvartu.  Naime, britanski mediji tvrde da im je zabranjeno razgovarati s članovima kraljevske obitelji koji žive u Frogmore Cottageu.

Također, ne smiju dirati njihove pse niti nuditi da pričuvaju bebu Archieja.
Ta pravila je navodno iznio zaposlenik kraljevske obitelji, no iz palače tvrde da oni nikada nisu dali takve instrukcije.

No lokalno stanovništvo nije presretno zbog ove situacije.

- Nikad nismo čuli ništa slično. Svatko tko živi na imanju ujedno i radi za kraljevsku obitelj i zna se ponašati s poštovanjem. Ovako nam nešto nikad nije rečeno za kraljicu, ona je jako sretna kad je ljudi dođu pozdraviti - kaže izvor za britanske medije.

Komentatorica kraljevske obitelji, Ingrid Seward tvrdi da je razlog tome što Harry i Meghan žude za privatnošću. Kazala je kako je čudno što se vojvode od Sussexa protive pristojnom ponašanju i dobrosusjedskim odnosima. Napominje da je u Britaniji najnormalnije reći susjedima 'dobro jutro' i pomaziti psa. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:15 27.07.2019.

To je kad polovnjaca dode do vlasti.Naj bolje bi bilo da od nje svi okrenu glavu,bolje nije ni zasluzila.Ko nema postovanje prema roditeljima ,kako da ima prema nekomu drugom.FUJ