Enrique Iglesias

Megapopularna latino zvijezda Enrique Iglesias ove zime ponovno nastupa u zagrebačkoj Areni

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Enrique Iglesias
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Enrique Iglesias
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Enrique Iglesias
23.07.2019.
u 12:27
Riječ je o njegovom drugom nastupu u Zagrebu, koji bi trebao biti audio vizualni spektakl u vrhunskoj produkciji
Pogledaj originalni članak

Koncert:  Enrique Iglesias

Lokacija: Arena Zagreb, 10000 Zagreb

Datum održavanja: 1. prosinca 2019.

Izvođač: Enrique Iglesias

Svjetski popularna latino zvijezda Enrique Iglesias u okviru turneje All The Hits Live ponovno nam dolazi u Hrvatsku. Prema najavama, obožavatelje očekuje raskošni spektakl za oči i uši na kojem će Enrique izvesti svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Hero i Bailando. 

Enrique Iglesias osvajač je dva Grammyja i prodao je više od 100 milijuna prodanih albuma, a raskošna produkcija uključuje brojne specijalne efekte, veliu pozornicu i LED ekran od 500 m2 te dvostruko više rasvjete i pirotehnike.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.