Uzor iz djetinjstva

Mate Rimac pozirao sa svojim idolom:"Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci"

Foto: Mladen Milčić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Mate Rimac
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Mate Rimac
Foto: Borna Filic/PIXSEL
Mate Rimac
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Greypom G6
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
01.09.2021.
u 19:16
-Christian i Mate Rimac upoznali su se prije nekoliko godina i postali prijatelji. Kao mladi i ambiciozni poduzetnik, Mate je tražio mentora i pronašao ga u Christianu, svom heroju iz djetinjstva koji je već prošao težak put koji je Mate izabrao.
Pogledaj originalni članak

Mate Rimac (33) na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim idolom, švedskim proizvođačem automobila Christianom von Koenigseggom (49). 

"Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci... "Nemojte upoznavati svoje heroje, bit ćete razočarani". Osim ako je tvoj heroj Christian von Koenigsegg", napisao je Mate uz fotografiju koju su komentirali brojni pratitelji koji su mu uputili poruke podrške, a poručili su mu i da su uvjereni kako će ubrzo prestići svoje heroje, a o njihovom prijateljstvu piše i na službenim stranicama Christianove kompanije.

-Christian i Mate Rimac upoznali su se prije nekoliko godina i postali prijatelji. Kao mladi i ambiciozni poduzetnik, Mate je tražio mentora i pronašao ga u Christianu, svom heroju iz djetinjstva koji je već prošao težak put koji je Mate izabrao. S druge strane, Christiana je zadivila Matina upornost i energija da stvori tehnički najnaprednije električne sportske automobile.

Inače,  Christian von Koenigsegg švedski je multimilijunaš čije se bogatstvo procjenjuje na 125 milijuna dolara, a osnivač je i izvršni direktor tvrtke automobila Koenigsegg Automotive AB koju vodi sa suprugom, Halldorom von Koenigsegg. 

Podsjetimo, Mate se nedavno u Livnu vjenčao za dugogodišnju djevojku Katarinu. Na svadbi za pamćenje pjevali su Bajaga i Instruktori i Zabranjeno pušenje. 

VIDEO Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
22:39 01.09.2021.

Dok god ima ovih zavidnih znaš da si na dobrom putu. Bravo Rimac!

JT
Jedan_tamo
23:37 01.09.2021.

Ko hejtuje je bastard. B.a.s.t.a.r.d.

Avatar zpAgram
zpAgram
07:58 02.09.2021.

Djeluje ljigavo!