Ruža vjetrova

Marko Odak ima nepriznato dijete s drugom ženom!

Foto: RTL
ruža vjetrova (1)
Foto: RTL
ruža vjetrova (1)
Foto: RTL
ruža vjetrova (1)
01.01.2012.
u 09:00
Karmen Sunčana Lovrić glumi samohranu majku Jelenu koja će na kušnju staviti ljubav Marka i Ines
Pogledaj originalni članak

Kad je doznala da je trudna s Markom, nije ni pomislila na pobačaj. Posvadila se s obitelji i ostala sama. Divim joj se, ali za razliku od nje, nikad ne bih rastavljala zaljubljene – opisuje svoj lik 25-godišnja Karmen Sunčana Lovrić. Zagrepčanka će se u sljedećim epizodama RTL-ove serije “Ruža vjetrova” pojaviti u ulozi uporne manipulatorice Jelene. Ona je Markova bivša djevojka koja u Split dolazi s njegovim nepriznatim djetetom. To će poljuljati brak Marka i Ines Odak.

Glumica koja je utjelovila duh Markove prošlosti nikad nije upisala Akademiju dramskih umjetnosti, no od šeste godine glumi u Zagrebačkom kazalištu mladih. Posljednjih pet godina članica je i glumačkog studija Kubus. Studira engleski i talijanski jezik na Filozofskom fakultetu te sociologiju na Hrvatskim studijima.

Novo je pojačanje serije od siječnja i 19-godišnja Splićanka Andrijana Šarić. – Ne bih si dopustila da se nađem u ljubavnom trokutu kao Lana koju glumim. Ona će unijeti razdor u vezu Luke i Sare. Lana je komunikativna i vesela djevojka, pa mnogi neće moći ostati ravnodušni na njezin optimizam i iskrenost – kaže Andrijana. Studentici druge godine trgovinskog poslovanja na Ekonomskom fakultetu ovo je prva TV uloga. Na setu su joj puno pomogli stariji kolege, a s tremom nema previše problema jer se, kaže, još kao djevojčica naviknula na publiku i svjetla pozornice. Devet je godina išla u baletnu školu, a plesala je i u predstavi “Ščelkunčik” u splitskom HNK.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.