duga veza

Mandžukić proslavio rođendan, a djevojka ga je ovako dočekala!

Foto: Instagram
mandukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
22.05.2015.
u 12:28
- Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama. Ova prelijepa torta i darovi čekali su me kod kuće. Hvala - napisao je Mario pored fotografije
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić ljubav prema Ivani Mikulić drži čvrsto u tajnosti, iako se zna da su zajedno već osam godina, od čega nekoliko i žive zajedno.

Lijepa studentica i ovih je dana uz nogometaša pa mu je priredila i iznenađenje za rođendan, koji je proslavio jučer.

Dočekala ga je s poklonom, tortom, balonima - a on se pohvalio na Instagramu. - Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama. Ova prelijepa torta i darovi čekali su me kod kuće. Hvala - napisao je Mario pored fotografije.

>>Mario Mandžukić u najvećoj krizi od 2010. godine!

>>Mandžukić je nevjerojatan, u ligama petice samo Ronaldo više zabija!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
virkom
13:58 22.05.2015.

Sretan ti rođendan Mario!

UZ
uzor10
12:56 22.05.2015.

Tamo i ostani i ne pojavljuj se vise.

Još iz rubrike Showbiz