Zanosna glumica

Marijana Mikulić: Muža sam zavodila seksepilnim striptizom

Foto: Boris Ščitar
Marijana Mikulić: Muža sam zavodila seksepilnim striptizom
18.03.2010.
u 18:33
Šarmantna glumica bavi se i senzualnim fitnessom, a zna zaplesati oko šipke. Otkrila je kako je svom suprugu pokazala sve tajne koje je naučila, a kad je bio dobar, znala ga je nagraditi provokativnim striptizom.
Pogledaj originalni članak

Da trenutačno uživa u prvim koracima majčinstva, hrvatska glumica Marijana Mikulić otkrila je u Sexpressu koji potpisuju Marijana Batinić i Petra Nižetić.

Priznala je da bi voljela imati troje djece, međutim za sada joj je dovoljan i njezin sinčić Ivan. U trudnoći je, kako kaže, bila aseksualna, ali suprugu je kuhala svaki dan pa nije toliko prigovarao.

- Kad mi se seksa, seksam se, a kad mi se ne da, ne seksam se - poručila je glumica koju pamtimo iz "Ponosa Ratkajevih", no ipak je napomenula da žena uvijek mora zavoditi svoga muškarca kako ne bi otišao na drugu stranu.

Šarmantna glumica bavi se i senzualnim fitnessom, a zna zaplesati oko šipke. Otkrila je da je svom suprugu pokazala sve tajne koje je naučila, a kad je bio dobar, znala ga je nagraditi provokativnim striptizom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
jankoprekobrda
21:18 18.03.2010.

ZA vrijeme trudnoce svaki dan mu je kuhala uz dodatak BROMA.

BL
blondie112
11:48 19.03.2010.

ostavi se ti tog fitnesa nego ajde ti glumi, to ti treba, i zaobiđi sapunice ako ikako možeš