Promjena

Marijana Mikulić ima novu frizuru: Već imam ideju za još luđu frizuru

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
marijana mikulic
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
04.09.2018.
u 08:25
Muž je super i njemu je sve OK, kao da svaki put ima novu ženu pa je zadovoljan – kroz smijeh otkriva glumica.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić svojom novom frizurom oduševila je pratitelje na Instagramu. Plavu boju i undercut s dvije zvijezde pohvalili su baš svi.

– Prošlo ljeto imala sam undercut, samo je bio nešto malo jednostavniji i mogao se kamuflirati, a kako sada ne radim, imala sam priliku napraviti nešto neobičnije – govori Marijana i dodaje:

– Imam novu ideju i ovoga puta neće biti zvijezde, već sam našla nešto apstraktno što želim staviti.

Osim fanova, i njezini najdraži imali su samo riječi hvale za novu frizuru koja se posebno svidjela njezinu suprugu Josipu.

 

 

– Muž je super i njemu je sve OK, kao da svaki put ima novu ženu pa je zadovoljan – kroz smijeh otkriva glumica čiji su sinovi Ivan i Andrija bili malo kritičniji.

– Kada sam se prije ljeta ošišala na puno kraće, bila sam im kao dečko, a ne mama, pa sam sada ponovno vratila bob – objašnjava 36-godišnjakinja koja tjedne broji do rođenja trećeg sina.

– Što se tiče trudnoće, sve je super – zaključuje Marijana.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
maxxxx
08:48 04.09.2018.

"Marijana Mikulić ima novu frizuru" , ako ovo nije top vijest za naslovnicu jednih renomiranih novina, onda ne znam što je! Od ovog nema niže.

PU
Pulchrum
19:26 04.09.2018.

Marijana je prilično prizemna glumica, koja čuva svoj brak i obitelj.