DESET GODINA ljubavi

Marijana Batinić iskreno o braku s bivšim rukometašem: 'Nije uvijek bonaca. Nosile su nas i bure i oluje'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
Foto: Instagram
Marijana Batinić
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Vidra
01.11.2021.
u 15:00
- Upoznali smo se prije točno deset godina i od tada plovimo zajedno, I nije uvijek bonaca… Nosile su nas i bure i oluje, ali mi smo uvijek puhali u ista jedra… . slikovito je napisala voditeljica Marijana Batiniću opisu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju staru cijelo desetljeće. Naime, danas ona i njezin suprug, marketinški stručnjak i bivši rukometaš Matej Pašalić slave godišnjicu, a tom je prilikom objavila fotografiju te poruku. Na fotografiji supružnici zajedno poziraju, a vidi se da se nalaze na brodiću. „Upoznali smo se prije točno deset godina i od tada plovimo zajedno, I nije uvijek bonaca… Nosile su nas i bure i oluje, ali mi smo uvijek puhali u ista jedra…“, slikovito je napisala voditeljica u opisu. "U tih deset godina ostvarili i više nego što smo sanjali, stvorili dom našoj djeci i ono najvažnije - sačuvali jedno drugo. Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san, samo neka tako i ostane. Ništa nam više od ovog ne treba“, dodala je Marijana te poželjela suprugu i sebi sretnu desetu godišnjicu. Voditeljica se sa svime i našalila da je dodala hashtag 'patetika level pro'. 

U komentarima su joj srčeka poslali brojne domaće poznate ličnosti: pjevačica Jelena Rozga, pjevač Luka Nižetić, glumica Nataša Janjić Medančić, pjevačica Franka Batelić i brojni drugi, a čestitke u komentarima samo su se nastavile nizati.

Inače, voditeljica s Pašalićem u braku od 2015. godine te zajedno imaju dvije kćeri Rozu i Enu

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
07:28 02.11.2021.

Jel to nekoga zanima?

HU
Humbleandhonest
01:05 02.11.2021.

Simpatična mi je, čini se iskrena i spontana, ali ne liči više na sebe. Sve umjetnija i sličnija tolikim drugima plastičnim ženskama s malim ravnim nosevima, naotečenim usnama, licima bez bora... čemu?

JU
Jury
17:36 01.11.2021.

Dosta se promijenila....