Miss Universe

Marija Kraljević: Afera je iza nas, nijedna djevojka nije odustala

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Marija Kraljević: Afera je iza nas, nijedna djevojka nije odustala
25.02.2012.
u 10:00
– Optužbe te djevojke više nikad nećemo komentirati. Sve je to iza nas, sjećamo se samo lijepih trenutaka. Već primamo prijave djevojaka za sljedeću godinu, to vam dovoljno govori o uspješnosti našeg izbora.
Pogledaj originalni članak

Izbor za Miss Universe Hrvatske 2012. sigurno će se održati, tim je riječima odgovorila Marija Kraljević, supruga vlasnika licencije Vladimira Kraljevića, na pitanje koliko je skandal u prosincu prošle godine utjecao na njihov dosad vrlo uspješan posao.

Podsjetimo se, samo nekoliko dana prije Božića Vladimira Kraljevića jedna je od prijavljenih cura, 22-godišnja studentica sveučilišta Vern Martina Knežević optužila za seksualno uznemiravanje. Oboje su završili na policiji, Kraljević je optužbe uporno negirao, a Martina je najavila tužbu. Na prašinu koja se tad podigla supružnici Marija i Vladimir više se ne obaziru, dok Martina Knežević trenutno ne želi dati izjavu za medije. Afera koja se dogodila, tvrde, nije nimalo utjecala na posao, a ni na prijavljene djevojke za ovogodišnji izbor.

Počele pripreme

– Optužbe te djevojke više nikad nećemo komentirati. Sve je to iza nas, sjećamo se samo lijepih trenutaka. Već primamo prijave djevojaka za sljedeću godinu, to vam dovoljno govori o uspješnosti našeg izbora. A što se tiče djevojaka prijavljenih za ovu godinu, mogu s ponosom reći da ni jedna nije odustala od natjecanja – otkrila nam je Marija Kraljević. Pripreme za ovogodišnji izbor Miss Universe Hrvatske počele su ovog tjedna, a za krunu najljepše natjecat će se dvadeset djevojaka.

Mediteranski tip ljepote

– Među dvadeset finalistica koje će se 1. travnja u Kristalnoj dvorani hotela Westin boriti za titulu Miss Universe Hrvatske 2012. prevladavaju tamnokose djevojke mediteranskog tipa ljepote.

-Djevojke su izuzetno vrijedne, uporne i marljive. Pripreme ponekad znaju biti jako iscrpljujuće, snimanja, ponavljanja, presvlačenja, no svaka je to odradila bez prigovora – kaže Marija Kraljević te dodaje:

– U svim curama vidimo veliki potencijal, favoritkinje nema. Svaka od njih ima jednake izglede za pobjedu na ovom izboru ljepote – zaključili su Kraljevići.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DI
Dipling
13:18 25.02.2012.

bidna marija moraš pokrivati nastranosti svoga vukodlaka a ne izgledaš nimalo loše znaš li ti s koliko tih jadnica je tvoj muž \"hodao\"po hotelskim sobama ti sigurno neznaš ali mi koji pratimo izbore više godina znamo da ljepotice prolaze lišo a gabori pobjeđuju jer bolje znaju \"hodati\"zato uz planetarnu ljepotu hrvatica ispadaju redom u prvom krugu kako imaš apetit ovo izjavljivati

ĆA
ćaćaća
13:36 25.02.2012.

zašto bi odustale..pa sve cure su svjesne da se preko kreveta dolazi do titula..samo je dovoljno pogledati tko je glavna faca koja sve to organizira..pa već je bio u braku s nekoliko ljepotica..a o tome koliko mu je njih prošlo kroz krevet da ne govorimo.:))

LI
LILLIT
16:01 25.02.2012.

Stari prasac. Fuj!!!!