neodlučna

Maria Shriver još nije odlučila želi li razvod od Schwarzeneggera

Foto: 'Lucy Press Association/Pixsell'
Maria Shriver još nije odlučila želi li razvod od Schwarzeneggera
19.05.2011.
u 07:55
Maria je angažirala poznatu brakorazvodnu odvjetnicu Lauru Wasser, no još nije sigurna je li rastava od Arnolda pravo rješenje, otkrivaju njeni prijatelji
Pogledaj originalni članak

Nakon skandala i javnog poniženja koje joj je priuštio suprug Arnold Schwarzenegger 55-godišnja Maria Shriver još nije sigurna želi li okončati njihov brak. Arniejeva supruga angažirala je odvjetnika prije nego li je vijest o tajnom izvanbračnom sinu njezina muža dospjela u javnost.

– Maria ne zna što napraviti, još nije odlučila želi li se rastaviti – otkrio je izvor blizak paru. Marija je angažirala poznatu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser koja trenutačno čeka njezine upute.

Zanimljivost koja je otkrivena jest ta da su Maria i njezina kućna pomoćnica Mildred Baena, s kojom ju je prevario suprug, bile trudne u isto vrijeme. Tajni Schwarzeneggerov sin rođen je samo pet dana nakon što je Maria rodila njihova najmlađeg sina Christophera.

Bivši guverner Kalifornije otkrio je također da je kućnoj pomoćnici i svom sinu prije deset mjeseci kupio kuću s dvije garaže i bazenom koju je platio 200 tisuća dolara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.