Zvijezde pjevaju

'Malo sam ostao u čudu, ali dočekao sam se na noge'

zvijezde pjevaju
željko pervan
zvijezde pjevaju
zvijezde pjevaju
21.03.2010.
u 16:53
Nakon neočekivanog oproštaja od popularnog glazbenog showa HTV-a, Željko Pervan primio je stotine poruka ohrabrenja
Pogledaj originalni članak

Malo je tko očekivao da će komičar koji je toliko uživao u svojoj glazbenoj avanturi uz odličnu mentoricu Maju Blagdan prvi morati reći zbogom popularnom glazbenom showu “Zvijezde pjevaju”. Ponajmanje on sam, no unatoč neugodnom iznenađenju, Željko Pervan dočekao se na noge.

– Svi smo malo u čudu, no ja sam od onih koje ništa ne može toliko iznenaditi da ostanu bez riječi, pa nisam izgorio na pozornici. Moj je cilj bio da svojim nastupom učinim show što zanimljivijim. Nisam baš očekivao da ćemo biti prvi, ali čuda se ponekad događaju i moramo vjerovati u njih – iskren je bio Pervan dodavši da mu mobitel ne prestaje zujiti od brojnih prijateljskih poruka.

 

– Svi me nešto ohrabruju, pucaju porukama, a ja se osjećam kao da stojim na golu i branim. Gledatelji su glasovali tako kako jesu i ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati rezultatima. Na Youtubeu smo imali najviše klikova, ne znam zašto su nam glasači zakazali, a svi me uvjeravaju da ih je ruka zaboljela od tipkanja mog broja u emisiji – našalio se Željko uz kojeg su ispadanjem bile iznenađene i njegove kćeri. Klubu se pridružila i glumica Ana Vilenica koja je u drugoj emisiji uz svog mentora Jacquesa Houdeka dobila najveći broj glasova zahtjevnog žirija.

 

– Željko je bio jedini od svih natjecatelja u kojem sam prepoznala da istinski uživa u svojoj pjesmi i nastupu. Cijeli se dao u to i šokiralo me zbog čega gledatelji to nisu uspjeli prepoznati – priznaje riječka glumica koja svog učitelja naziva velikim perfekcionistom.

 

– Jacques se trudi od mene izvući ono najbolje i ne pristaje na manje od toga. Ponekad ne vjerujem u svoje glasovne mogućnosti, ali za njega ništa nije nemoguće. Savršenstvo se trudom uvijek može postići – otkrila nam je Ana svoj glazbeni moto kojeg se sa svojom učenicom Ines Bojanić drži i Giuliano.

 

– Imajte na umu to da Ines nije pjevačica, ali ima sluha. Jako sam zadovoljan našim nastupom, a najbolje tek slijedi – zaključio je pjevač koji je također bio šokiran Majinim i Pervanovim odlaskom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OV
over
19:28 21.03.2010.

istini za volju.. pervan je trebao ispasti u cetvrtoj emisiji (nakon mestrovica i drage) - cega je vjerojatno i sam svjestan.. a propops samog nastupa mislim da je blueberry hill bila dobro pogodjena pjesma za njega (ali i katastrofa za maju blagdan koja ju je otpjevala kao slager)... vilenici preporucam da izbjegava pretjerano naglasavanje samoglasnika.. a ostali komotno mogu biti i profesionalni pjevaci

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
21:52 22.03.2010.

Zbog Pervana je taj nazovimo ga \"show\" i mogao imati nekakvu gledanost. Prestrašno je da su njega izbacili, a onaj gabor mare ostaje. Ma tko su opće ti ljudi. Dali oni na bilo koji naćin čine emisiju/show ičime boljom? Pervan i meštar su trebali iči do finala... makar da i hrt naštima glasovanje :D Uostalom zna se jako dobro zašto je najbolji par ispao... Zato što glasuju jedino klinkice do 18 godina i starkelje... A njihov izbor nije nažalost izbor onih koje ljudi žele gledati.