Dragocjeni trenuci

Maleni Ivan zasvirao baš kao i svoj slavni otac Ivica Kostelić

Foto: Facebook
ivica kostelić
Foto: Facebook
Ivica Kostelić
Foto: Facebook
Ivica Kostelić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivica Kostelić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ivica Kostelić
03.12.2015.
u 15:58
-Radim na akordima s cool taticom. Lijepo je biti doma. Tražimo dobar zvuk - napisao je Ivica uz fotografiju na kojoj svira s jednogodišnjim Ivanom.
Pogledaj originalni članak

Od kada se vratio iz kanadskog Lake Louisea naš najbolji skijaš Ivica Kostelić vrijeme provodi u krugu obitelji. Idiličnim obiteljskim druženjem sa sinom Ivica se pohvalio na svom Facebook profilu

- Radim na akordima s cool taticom. Lijepo je biti doma. Tražimo dobar zvuk - napisao je Ivica uz fotografiju na kojoj svira s jednogodišnjim Ivanom. 

Svoje strasti proslavljeni skijaš očito je odlučio prenijeti i na svog nasljednika pa mu je nakon skijaške opreme slavni tata nabavio i gitaru.Doduše onu dječju, prikladnu njegovoj dobi. 

Fotka ovog veselog druženja oduševila je obožavatelje obitelji Kostelić. 'Ivica dobro ste usklađeni.Mislim da u ruci drži gitaru, a gleda prema skijama .Dobra kombinacija'- zaključio je jedan od obožavatelja.

>>Najmlađi član obitelji Kostelić uživao na Snježnoj kraljici

>>Ivica Kostelić postao otac dječaka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:32 03.12.2015.

Maleni Ivan zasvirao bas kao i SVOJ slavni otac Ivica??????????....stvarno angazirajte lektora, ovo vise nije niti smijesno....

Još iz rubrike Showbiz