Slavna beba

Malena North West već je upoznala svog princa?

Foto: Instagram
north west
Foto: Instagram
north west
Foto: Screenshot
north west
Foto: Instagram
north west
Foto: Facebook
north west
Foto: Instagram
North West
28.01.2015.
u 09:45
Sumnjamo da Kim zaista planira izabrati budućeg ženika svoje djevojčice, ali neki su strani mediji druženje 19-mjesečne North West i 8-mjesečnog dječaka imena Future protumačili baš tako
Pogledaj originalni članak

Priprema li Kim Kardashian svoju 19-mjesečnu kćerkicu North West za budućnost? Naravno, kao i svaki roditelj.

No, na portalu Eonline! pitaju se je li rano za "dogovarati vjenčanje"?

Sumnjamo da Kim zaista planira izabrati budućeg ženika svoje djevojčice, ali neki su strani mediji druženje 19-mjesečne North West i 8-mjesečnog dječaka imena Future protumačili baš tako.

Ciara Princess Harris, poznatija kao Ciara, američka je pjevačica i jako dobra prijateljica Kim Kardashian. Ciara ima 8-mjesečnog sina Futurea koji uživa u igri s North dok se  majke druže i uživaju u slobodnom vremenu.

Slavne majke, starleta i pjevačica Ciara, često provode vrijeme zajedno i uživaju gledajući kako se njihova dječica igraju.

 

 

Oh #HappyDays 😝

Ein von Ciara (@ciara) gepostetes Foto am

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LI
liliZG
13:20 28.01.2015.

svašta

Avatar ucjena
ucjena
17:13 28.01.2015.

kakovo bi cudo bilo, da se to i dogodi, sve to raspameceno, od bogatstva i novunara koji o tome i pisu, evo im holivud, neka zive, da o njima svijet nista nezna jer ga svi ti toboze, slavni, truju!!!

DU
Deleted user
13:44 29.01.2015.

MOraš biti javo veliki id*ot da dijete nazoves Sjeverozapad.