U SUKOBU SA SINOM

Majka Brada Pitta protivi se braku homoseksualaca

Foto: Profimedia
Majka Brada Pitta protivi se braku homoseksualaca
06.07.2012.
u 18:00
– Svatko tko glasa za Obamu podržava ubojstvo nerođenih beba i istospolne brakove. Takvi bi jedno vrijeme morali provesti u molitvi – piše Jane Pitt
Pogledaj originalni članak

Tko će kome nego svoj svome, stara je uzrečica koje se ovih dana vjerojatno Brad Pitt sjeti svako malo. Dok glumac sa ženom svog života Angelinom Jolie odbija stati pred oltar dok se zakonom ne dopuste istospolni brakovi u svim državama SAD-a, njegova majka Jane Pitt o pravima homoseksualaca ima sasvim drukčije mišljenje.

Gospođa Pitt, naime, poslala je pismo lokalnim novinama Missourija u kojemu se protivi politici Baracka Obame. Nabrojila je sve propuste u obilježavanju važnih crkvenih blagdana. Žestoko se obrušila na njegove stavove o istospolnim brakovima i abortusu te pozvala sugrađane da glasuju za mormona Mitta Romneya, kandidata Republikanske stranke.

– Svatko tko glasa za Obamu podržava ubojstvo nerođenih beba i istospolne brakove. Takvi bi jedno vrijeme morali provesti u molitvi. Možda ih prosvijetli pa ipak glasuju za obiteljskog čovjeka visokih moralnih standarda, koji je protiv abortusa i dijeli kršćanska uvjerenja o homoseksualnosti – piše Jane Pitt.

Povod takvoj ljutnji bilo je pismo čitatelja koji je pozvao sugrađane da ne glasaju za Romneyja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KO
Kora
18:37 06.07.2012.

Jadni Brad - našao se između mame i žene! O, bože, bože - kakvu će sverkvu imati Angelina!

ZZ
Zagreb Zagreb
19:28 06.07.2012.

Bravo Mrs. Pitt!!! Svaka cast! Dolje ubojice nerodjene djece!

ZZ
Zagreb Zagreb
19:29 06.07.2012.

Brak je izmedju jednog muskarca i jedne zene!!!!!!!!!!!!!!!!!