pozitivna strana

Maja Šuput otkrila na što je izolacija natjerala nju i njezinog supruga

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.03.2020.
u 08:00
Maja priznaje da nije tip domaćice, a kad je kuhanje u pitanje uvijek se može osloniti na suprugov kulinarski talent
Pogledaj originalni članak

Zbog trenutne situacije s koronavirusom Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov borave kod kuće i svojim obožavateljima Maja je pokazala kako provode vrijeme u izolaciji.

– Ti ćeš apsolutno postati kuhar. Izolacija nas je natjerala da kuhamo sami – rekla je pjevačica u videu koji je objavila na Instagramu a u kojem pokazuje što joj je suprug pripremio za jelo. Dijeleći komplimente suprugu za savršeno ispečenu teleću koljenicu s krumpirima usporedila ga je sa Stevom Karapandžom. Pjevačica, koju trenutno gledamo u ulozi voditeljice u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' u svojim intervjuima često ističe kako ne obavlja kućanske poslove, pa nam je tako u jednom intervju nedavno otkrila kako nije tip domaćice.

Foto: Instagram

- Stvarno sam radnik i sve ću napraviti, ali nemoj, molim te, da se moram baviti kuhinjom i kuhanjem. Ne peglam, ali ja organiziram da to netko drugi radi, ja sam žena koja ima muški mozak i konstruktivnije mi je potrošiti vrijeme radeći nego peglajući. Ako budem peglala, bit ću nervozna, zeznut ću tri košulje, a ako odem  na sastanak, zaradit ću za puno više košulja. Eto, tako sam ja to sebi u svojoj glavi posložila. Ako smo doma i želimo nešto kuhati, i tu imam sreće jer Nenad kuha. – rekla nam je tada, a sada je i pokazala koliko je dobar kuhar njezin suprug. 

VIDEO: Jelena Rozga, Marina Orsag, Žanamari Perčić, Neda Parmać, Franka Batelić i Indira Levak pridružile su se akciji #ostanidoma i čitateljima Večernjeg lista poručile zašto je to važno. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZA
zagora
09:56 19.03.2020.

ja mislija da provode vrime uz grupni sex!

DU
Deleted user
09:00 19.03.2020.

ludilo, ljudii ludilooooooooooooooooo

PA
Pajo
10:42 19.03.2020.

Ja uvijek citam clanke koje kao autor potpisuje Vecernji.hr. Ja znam da te vijesti nikad nisu iz Srbije i nikad o Suputici, Severini, Pisekici, Celzijus, Veljaci