Ostvarenje sna

Madonnin film "W. E." uskoro će izaći na tržište

Foto: pixsell
Madonnin film "W. E." uskoro će izaći na tržište
14.06.2011.
u 22:11
Film na čijem je scenariju i sama radila sniman je prošle godine u Londonu, a radnja mu je smještena u daleku povijest. Govori o ljubavnoj priči između kralja Edwarda VII i Amerikanke Wallis SImpson.
Pogledaj originalni članak

Propadne li ovoj ženi ijedan plan? PItaju se mnogi koji su barem jednim dijelom pratili uspon Madonnine karijere.

Nakon pjevačkih, glumačkih i poduzetničkih pothvata, pop kraljica je ostvarila još jedan svoj san - na tržište će izbaciti vlastiti film.

Njezin film "W. E." dobio je distributera - mogula Harveya Weinsteina i njegovu tvrtku.

Film na čijem je scenariju i sama radila sniman je prošle godine u Londonu, a radnja mu je smještena u daleku povijest. Govori o ljubavnoj priči između kralja Edwarda VII i  Amerikanke Wallis SImpson.

 

 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.