68. Mostra

Madonnin film razočarao, Kate Winslet također podbacila

Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
Foto: reuters
mostra (1)
02.09.2011.
u 19:00
Pjevačica je bila kraljica crvenog tepiha filmskog festivala u Veneciji, no kritika je njenu ljubavnu dramu "W/E" doslovno pokopala
Pogledaj originalni članak

George Clooney pobrinuo se sa svojom političkom dramom "Martovske ide" da prva večer 68. po redu filmskog festivala na Lidu ne prođe bez uzavrele atmosfere, za što su prekjučer bile zadužene Madonna i Kate Winslet. Pop ikona i britanska glumica bile su definitivno kraljice crvenog tepiha, no sudeći po filmskim kritikama, koje nisu nimalo nahvalile Madonnino redateljsko umijeće i Katinu glumu, boravak u Veneciji dvije će gracije pamtiti samo po odličnom provodu.

Nakon idiličnog odmora s obitelji i novim dečkom na francuskoj rivijeri Madonna je na premijeri svoje kraljevske drame "W/E" o ljubavi rastavljene Amerikanke Wallis Simpson i engleskog kralja Edwarda VIII. zasjala u dugoj sivoj haljini talijanskog kreatora Vionneta, koja je čak uspjela zasjeniti njen botoksirani zaleđeni osmijeh. Zanosna Kate Winslet odjenula je izazovnu maslinastu haljinu koja je naglasila njene obline s potpisom Victorije Beckham. Slavna Britanka u Veneciji promovira film "Carnage" uvijek intrigantnog Romana Polanskog u kojem glumi uspješnu poslovnu ženu frustriranu lošim brakom. Kritika je Madonnin "W/E" doslovno pokopala opisavši kraljevsku dramu kao kičasto i banalno razočaranje, dok je Kate Winslet nazvala najslabijom karikom u zanimljivoj crnoj komediji Polanskog nastaloj prema popularnom kazališnom tekstu francuske spisateljice Yasmine Reze.

- Kad te Roman Polanski pozove da s njim surađuješ, jednostavno ne možeš reći ne. S obzirom na to da smo svi ljudska bića, imala sam veliku tremu prvog dana snimanja, priznala je Kate koja se nije baš proslavila posljednjom ulogom.

To se ne može reći i za njene kolege Jodie Foster i Christophera Waltza (iz sjene je izašao odličnom glumom u Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima"), koji u filmu o susretu dva bračna para zbog svađe i fizičkog sukoba njihovih sinova briljiraju. Najrječitija na tiskovnoj konferenciji bila je začudo Madonna koja je na pitanje bi li se odrekla svoje titule kraljice popa zbog muškarca ili žene, samouvjereno izjavila da je ona u stanju imati svih troje istovremeno. Raspričala se 53-godišnja pjevačica i o svojim bivšim muževima za koje se udala ponajviše zbog jednog razloga.

- Privlače me vrlo kreativni muškarci kao što su bili moji bivši muževi Guy Ritchie i Sean Penn, danas odlični filmski redatelji. Mnogo mi je značila njihova podrška tijekom stvaranja ovog filma, rekla je i dodala da se itekako poistovjećuje s glavnom junakinjom svog filma Wallis zbog koje je kralj Edward abdicirao s prijestolja i oženio je 1936.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.