aktivistica

Madonna 24. rujna objavljuje film o borbi za slobodu izražavanja

Foto: Press Association/PIXSELL
Madonna 24. rujna objavljuje film o borbi za slobodu izražavanja
18.09.2013.
u 20:35
Dokumentarac “Art for Freedom” traje 17 minuta, svi ga mogu s BitTorrenta odmah preuzeti besplatno, a obrušava se i na politiku
Pogledaj originalni članak

Mjesecima je Madonna izazivala znatiželju svojim novim projektom. Sada je svima obznanila da je radila na dokumentarcu “Art for Freedom” koji će 24. rujna objaviti na BitTorrentu s kojeg će ga njeni obožavatelji moći besplatno preuzeti. Film traje 17 minuta, snimila ga je s fotografom Stevenom Kleinom koji je, osim s njom, dosad surađivao s Rihannom i Lady Gagom, a posvećen je borbi za slobodu u umjetničkom izražavanju.

 

– Ovim filmom želim svima pokazati svoju životnu i umjetničku predanost slobodi. Nadam se da ću njime utjecati na sve koji ga pogledaju da se pokrenu s mjesta, probude svoju kreativnost i osobnim umjetničkim angažmanom kažu ‘ne’ bilo kojoj vrsti opresije i netolerancije u društvu – poručila je Madonna u službenom izvješću.

 

Bit će zanimljivo vidjeti što kraljica popa misli o svijetu, a sudeći po traileru u kojem poručuje: “Demokracija više ne postoji, živimo u zastrašujuće doba...”, bit će zanimljivog obrušavanja na političku scenu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.