zbogom lijepim uspomenama

Sjećate se 'Macarene'? Nećete vjerovati o čemu pjesma zapravo govori

Foto: Screenshot
macarena
03.09.2015.
u 07:36
Španjolski pop duo Los del Rio objavio je singl 1994. godine, a zarazni ritam i slavni plesni koraci učini su "Macarenu" ključnim singlom za brojna obiteljska slavlja, okupljanja, čak i vjerska okupljanja
Pogledaj originalni članak

Situacija će se uskoro promijeniti za mnoge obožavatelje kultnog singla "Macarena".

Španjolski pop duo Los del Rio objavio je singl 1994. godine, a zarazni ritam i slavni plesni koraci učini su "Macarenu" ključnim singlom za brojna obiteljska slavlja, okupljanja, čak i vjerska okupljanja. No, ekipa iz Discratifyja objasnila je konačno o čemu se u pjesmi radi. Kao što video objašnjava, to nije pjesma o dobrim i pozitivnim osjećajima.

Zapravo, pjesma "Macarena" govori o djevojci tog imena, koja vara svog dečka sa dva prijatelja dok je on u vojsci. Zabava za cijelu obitelj? Ne baš. Pozdravite se s nevinim obiteljskim uspomenama. Zapravo ste plesali i veselili se na pjesmu o nevjernoj ženi i sponzoruši koja sanja o životu u New Yorku i novim muškarcima u svom životu.

>>Ovi ljetni plesni hitovi istog će vas trena vratiti u prošlost

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DI
Didi219
09:10 03.09.2015.

A do sad se nitko nije sjetio procitat rijeci pjesme?!

ML
mladovic
09:49 03.09.2015.

Ajme koji senzacionalizam.. stvarno neznam tko je mislio da pjesma pjeva o happy osječajima.. samo oni koji ne slušaju uopće glazbu..

VR
Vratilo
10:12 03.09.2015.

Restbar-nismo gluhi, ali pjesma je na španjolskom...