Novi selfie na Instagramu

Ma kakve cipele i haljine, trend je ručnik na glavi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.01.2018.
u 22:09
Pogledaj originalni članak

Sudeći prema objavama fotografija poznatih dama iz svijeta showbusinessa na društvenim mrežama, može se zaključiti kako su cipele, haljine i ostale uobičajene modne kreacije “out”, a ručnici na glavama i kućni ogrtači “in”.
Prema pisanju Daily Maila, sve je više poznatih pjevačica, glumica, ali i blogerica koje posljednjih dana objavljuju svoje fotografije na kojima su kosu omotale u ručnik, a koriste hashtag #TowelSeries .

Dio fotografija nastao je u kupaonicama dotičnih dama koje nerijetko određuju modne trendove, a dio njih objavio je fotografije s glavom omotanom ručnikom i u drugim situacijama poput ispijanja prve jutarnje kave, izležavanja uz bazen ili na terasi hotela, pa čak i iz izlaska u grad ili trgovinu. Najčešći modni dodatak koji se pojavljuje uz visoko omotani ručnik nezaobilazne su sunčane naočale i novi modeli kupaćih kostima. Britanski tabloid podsjeća kako je ovaj trend započela pjevačica Rita Ora koja se prva u javnosti pojavila odjevena u bijeli kućni ogrtač od frotira noseći na glavi bijeli zamotani ručnik, baš kao da je nekoliko minuta ranije oprala kosu i izašla iz kupaonice. Rita Ora ovu je modnu kreaciju prezentirala na crvenom tepihu u Londonu uoči dodjele europskih glazbenih nagrada MTV EMA u studenom prošle godine, a sada su je, izgleda, unatoč kritikama kako je taj nastup bio neprimjeren, u tom trendu odučile pratiti i druge osobe iz javnog života. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar reference
reference
23:05 28.01.2018.

i bas od svih, stavili slike niggera