Tvornica kulture

Luce - koncertna promocija EP-a “U bojama”

Foto: Luka Nižetić
Luce
Foto: Luka Nižetić
Luce
03.09.2015.
u 14:48
Petak, 30. Listopada
Pogledaj originalni članak

Talentirana mlada kantautorica Luce održat će 30. listopada u Tvornici kulture koncertnu promociju debitantskog EP-a “U bojama”.

Krajem svibnja prošle godine mlada kantautorica Luce javnosti se predstavila s pjesmom ”Možda mi” i jednostavno svojim glasom i izričajem ostavila javnost bez daha. Za svoj debitantski singl potpisuje glazbu, dok iza teksta stoji renomirana Ines Prajo poznatija po suradnji s grupom Meritas, Massimom i Jelenom Radan, a za aranžman i produkciju zasluge su pripale Zvonimir Dusper - Dusu.

Pjesma, koja je ujedno i početak njezine glazbene afirmacije, u kratkom je roku osvojila veliki broj slušatelja uz visoke pozicije na domaćim radijskim top listama nakon čega su vrlo brzo uslijedile i pozitivne kritike od strane struke.

Svoju talentiranost potvrdila je i s drugim singlom “Sama ostajem” koji se uspeo do petog mjesta top liste MTV domaćica. Uslijedio je njezin nastup na Runjićevim večerima, gostovanja na koncertima Sare Renar i grupe Meritas, a kao šlag na kraju uzbudljive debitantske godine je bio poziv glazbene dive Josipe Lisac koja je Luci ustupila mjesto na pozornici u Velikom pogonu Tvornica kulture u sklopu večeri “Koncert za Karla” gdje su zajedno zapjevale Lucinu baladu “Možda mi”.

Luce nas je prije ljeta počastila još jednom pjesmom 'Nakon dana tog' kojeg partnerski potpisuje s Vinkom Ergotićem gdje po prvi put surađuje i s mladim, talentiranim producentom i aranžerom Mark Mrakovčićem u čijem radnom opusu već bilježimo suradnje s Irenom Žilić i Lovely Quinces.

Nova pjesma, koja nam ujedno donosi nikad snažnije emocije do sada pokazane od strane samozatajne kantautorice, istovremeno najavljuje i izlazak njenog debitantskog EP 'U bojama' koji će pod etiketom diskografske kuće Menart biti objavljen početkom listopada, a čija će se službena koncerta promocija održati 30.10. u Malom Pogonu Tvornice kulture.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 25 kn, a na dan koncerta 30 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture/Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop/Varšavska 1,
  • Dirty Old Shop/Tratinska 18
  • Prodajna mjesta i www.entrio.hr

Luce i sva događanja vezana uz nju pratite na službenoj Facebook stranici. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr