Big Brother

Luča završio u zatvoru!

Foto: RTL
luča, big brother
13.10.2015.
u 11:44
Mirjana je dobila zadatak da nekog od stanara kazni zatvorom, a ona se odlučila za onog tko najmanje poštuje njezine odluke
Pogledaj originalni članak

Novi dnevni zadatak u kući je zatvor. Doslovno! Mirjana je u sklopu ovotjednog zadataka u kojem je vladarica BB kuće dobila od Big Brothera naređenje da nekog od stanara mora kazniti tako da u zatvoru provede minimalno 12 sati.

U kući je, naime, osvanula posebna prostorija, zatvorska ćelija, u kojoj je zasad, prema Mirjaninoj odluci zatvoren Luća uz objašnjenje: uništava izgled prelijepe biste, ne želi ustati i želi biti kralj. Luća je potvrdio Mirjanine ''optužbe'', rekavši da on i jest kralj pa makar bio u zatvoru zbog toga.

Ali umjesto da ga kazni sa 12 sati zatočeništva, Mirjana ga je odlučila kazniti sa 24 sata patnje.

Kako se Luća ponaša u zatvoru, saznajte večeras, od 21.10 sati na RTL-u!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DO
DonQuihote
14:06 13.10.2015.

Je li se ovaj zove Luča ili Luća?' Odlučite se...

HA
hazra
23:33 13.10.2015.

Asocijala

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:09 13.10.2015.

Bušman.