ne sumnja se na koronu

Loše vijesti iz bolnice: Princ Philip ima infekciju i ostaje i dalje u bolnici

Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters
Princ Philip
Foto: Reuters
Princ Philip
Foto: REUTERS
Princ Philip
Foto: PA/Pixsell
23.02.2021.
u 20:43
Podsjetimo, suprug kraljice Elizabete prije tjedan dana primljen je u bolnicu kralja Edwarda VII u Londonu iz predostrožnosti jer se nije osjećao dobro.
Pogledaj originalni članak

Buckinghamska palača priopćila je kako će princ Philip ostati još nekoliko dana u bolnici gdje mu pokušavaju zaliječiti infekciju, a o kakvoj se točno infekciji radi nisu naveli. Podsjetimo, suprug kraljice Elizabete prije tjedan dana primljen je u bolnicu kralja Edwarda VII u Londonu iz predostrožnosti jer se nije osjećao dobro.

- Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha primljen je u utorak navečer u bolnicu. Bila je to mjera opreza koju je vojvodi savjetovao njegov liječnik jer se njegovo visočanstvo nije osjećalo dobro - priopćila je palača tog dana. Ne sumnja se na koronavirus, a princ Philip i kraljica Elizabeta prošli su se mjesec cijepili protiv koronavirusa.Da se ne radi o ničemu pretjerano ozbiljnom govori i činjenica kako je princa do bolnice doveo njegovo osobni vozač, a ne hitna pomoć.

Kraljica i njezin suprug prošlog su studenog proslavili 73. godišnjicu braka, ali bez velike proslave. Zajedno su bili u dvorcu Windsor ali nisu im se pridružili ostali članovi kraljevske obitelji zbog epidemioloških mjera koje su na snazi. Ni Božić nisu proslavili tradicionalno kao prije na imanju u Sandringhamu gdje se tradicionalno okupljaju za božićne praznike.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.