Legenda glumišta

Ljubiša Samardžić jutros je operiran u Kliničkom centru Srbije

Foto: Pixsell
Ljubiša Samardžić
Foto: Pixsell
Ljubiša Samardžić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Ljubiša Samardžić
Foto: Davor Pukavec/PIXSELL
ljubiša samardžić
Foto: Pixsell
Ljubiša Samardžić
03.12.2016.
u 15:46
Kako javljaju srpski mediji glumac i redatelj prije tri tjedan se počeo žaliti na zdravstvene tegobe. Operacija je prošla uspješno i glumac se oporavlja
Pogledaj originalni članak

Glumac i redatelj Ljubiša Samardžić jutros je operiran u Kliničkom centru Srbije, prenosi Kurir. Kako doznaju 80-godišnji glumac još prije tri tjedna požalio se da ima zdravstvenih tegoba i zbog toga je i hospitaliziran. 

Liječnici srpskim medijima otkrivaju da je operacija prošlo dobro i da se glumac oporavlja, ali ne žele otkriti o kakvim se zdravstvenim problemima radi ni što je Samardžić operirao. Pozitivan ishod operacije zasigurno je najviše razveselio Ljubišinu suprugu Miru s kojom je u braku više od pedeset godina i s kojom svako ljeto ljetuje u Dubrovniku. 

- Upoznao sam je na Bledu, evo skoro će pedeset godina, a ljubav traje. U njoj sam prepoznao nesvakidašnju ljepotu, zadivljujuću privlačnost, nepatvoreni šarm i inteligenciju. Odonda me osmjesima ispraća i dočekuje – otkrio je glumac u intervjuu za Večernji list. 

>>'Napao sam Arkana pred njegovim ljudima kad nas je pokrao na nogometu'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

PA
Pajdo
17:07 03.12.2016.

WOW.

DU
Deleted user
17:15 03.12.2016.

mala cita kurur..

CR
cronada
18:22 03.12.2016.

Ali ipak je kao kvalitetan glumac a I covijek iz Srbije zasluzuje respekta vise nego Serbedzija!!!