SPORTSKI PAR

Ljubavna priča ljeta: Blanka i Nikola zajedno imaju 15 medalja

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Blanka Vlašić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Nikol Karabatić (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
blanka (1)
03.08.2010.
u 11:48
Joško Vlašić: Ja sam samo otac, a očevi takve stvari posljednji doznaju.
Pogledaj originalni članak

Spektakl i ljubavna priča ljeta planuli su u Barceloni, europskoj metropoli ljubavi i sporta. Najbolja hrvatska sportašica i ponajbolja svjetska atletičarka Blanka Vlašić nakon osvajanja zlata otkrila je vezu s najboljim rukometašem svijeta, olimpijskim, svjetskim i europskim prvakom Nikolom Karabatićem. Ljubavna veza, koja je početkom ljeta počela na Jadranu, bez konkurencije je najveća u svijetu aktivnih sportaša. Španjolcima je romansa ljeta bila ljubav vratara Ikera Casillasa i novinarke Sare Carbonero, koja je dodatno ukrasila naslov Furije na nogometnom SP-u, no što su njihovi poljupci u usporedbi sa zagrljajem Blanke i Nikole! Vrativši se u svoj Split, okićena zlatom s EP-a u Barceloni, Blanka se smijuckala, uživala, govorila da joj nije dosadno... Znala je da će doći i pitanje o Karabatiću. Najbolji svjetski rukometaš dobio je njezine poljupce na tribinama u Barceloni, sjedio je dva sjedala od tate Joška, dakle u najužem Blankinu taboru. Nedvojbeno, veza se kuha, a započela je u doba Splitskog festivala, kada su se Blanka i Nikola, sjedeći stol do stola, propisno zabavljali. Navodno su sredinom srpnja zajedno bili i na jednoj fešti u Dalmatinskoj zagori.

– Pročitala sam što piše. Što se tiče potvrde te potpuno krive informacije, otac to nije rekao, niti smije. Ja javno ništa neću reći. Bez komentara sam, ne možete citirati da sam bilo što rekla – kazala je nakon povratka u Split Blanka Vlašić. Ipak, osmijeh je odaje, vidi joj se sjaj u očima, vrckava je, nekako drugačija. Uostalom, nije potvrdila, ali nije ni demantirala. Još je u Barceloni novinare zagolicala.

– Sve ste vidjeli, što ću reći – kazala je tada Blanka.

Da je htjela, mogla je mirne duše kazati da su Nikola i ona samo prijatelji, da je on došao gledati njezin nastup, te da će i ona gledati njega kad bude prigoda. I zaključila bi nagađanja.

Ovako je sve ostavila otvorenim, kao da želi da se medijska nagađanja o vezi s Karabatićem nastave. A što kaže tata Joško? Baš je od njega stigla potvrda da su Blanka i Nikola u ljubavnoj vezi.

– Samo sam rekao da se ne želim miješati u bilo kakve odnose moje djece u vezama. Odgojeni su tako da procjenjuju sami, i što god se dogodi, ja ih podržavam. Blanka je paklena profesionalka, neće nikada naštetiti sebi i karijeri – kazao je Joško, kojemu je razumljivo veliko zanimanje medija za trenutačno najveću ljubav u svijetu sporta. Pokušao se izvući iz svega, ali kako su se valjda u obitelji Vlašić dogovorili da ništa ne demantiraju, i Joško se sve više zapletao.

– Za medije je to velika, svjetska priča. Ali, što ću vam ja! Eno moje Venere, njoj sam vjeran, to je sve što ću reći. Za ostalo nemam mandat – kazao je tata Vlašić opet ostavljajući vrata otvorenima.

Je li Nikola bio na slavlju poslije osvajanja zlata?

– Nije bilo slavlja, samo je došao na natjecanje i vratio se na pripreme – objasnio je Joško. Kad su se upoznali, kako je sve počelo?

– Nemam pojma. Ja sam samo otac, znate da očevi najkasnije doznaju takve stvari. Nikola Karabatić ovog je ljeta jedan od najpoželjnijih neženja koji su bili na našoj obali. S Blankom ga je spojila instruktorica joge, Nikolina rođakinja. Povezivalo ga se s ljepoticama poput Doris Vrečko, Jelene Rozge, bivše rukometašice 
Mije Šlogar. Neki su ga, zlobno, povezivali i sa suigračem Vidom Kavtičnikom, s kojim je snimljen u vrućem plesu na proslavi! Veza s Blankom bit će veliko razočaranje za homoseksualnu populaciju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

IV
ivoandric
12:33 03.08.2010.

Ej naš Nidzo, puno zgoditaka ti zelim.

SI
sikert
12:48 03.08.2010.

Blanka, udaj se ti za Spliću i lipo živite a ne za probisvijeta i još geđu.

KA
kajinx
12:14 03.08.2010.

Ej naša Blanka, biti će teško sa svekrvom.