Perwoll Fashion.hr

Ljeto počinje modom na bolskoj plaži Zlatni rat!

Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
'08.10.2010., Westgate shopping centar, Zagreb - NIVEA Cro A Porter BLACK, treci dan, revija Marina Design. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: ''
'marina'
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
aleksandra dojcinovic
09.06.2012.
u 08:00
Prvi put svoju cruise kolekciju predstavlja Marina Design. Kaže da je njezina kolekcija vizija ljetne ležernosti i ženstvenosti u bijelim haljinama koje nisu seksi na prvu
Pogledaj originalni članak

– Neće to biti seksi žene u pripijenim modelima koji naglašavaju njihovo tijelo, obline, seksepil na prvu loptu... Bit će to bijeli minimalizam koji će na najbolji mogući način pokazati moju viziju ljeta i ležernosti koju traži to godišnje doba. No, bit će to zasigurno kolekcija koja priča svoju priču o ženstvenosti, ali na jedan drukčiji, rekla bih prigušeniji način.

Pročistiti do minimalizma

Tako svoju novu – cruise – kolekciju predstavlja dizajnerica Marina Obradović, koju ljubitelji hrvatske mode prepoznaju kao autorsku osobnost koja stoji iza imena Marina Design.

Iako nerado govori o djelima koja tek trebaju biti predstavljeni javnosti na modnoj pisti, Marina nam je otkrila da je njezina cruise kolekcija bijela, a u njoj se kao detalji javljaju čiste boje: žuta, plava i crvena. Kreatorica je još u dilemi hoće li na pisti biti i modeli u kojima ima i nešto crne boje jer, kako kaže, glavni zadatak koji je sebi postavila bio je pročistiti model do minimalizma i jasnih linija.

Skidanje okova

Kolekcija se sastoji od haljina i hlača, a Marina kaže da će i stajling same revije također biti krajnje jednostavan: djevojke će na pisti nositi cipele s niskim potpeticama, a na njima neće biti ni velikog i uočljivog nakita, jer ovaj je put modni zadatak: skidanje svih okova.

Ovo je prvi put da se Marina Obradović pridružila timu Fashion.hr-a. Od 2000. godine, kad je pokrenula svoj modni studio, sudjelovala je na raznim, isprva obrtničkim modnim manifestacijama, a u razdoblju od 2005. do 2011. godine na Cro-A-Porteru predstavila je ukupno 12 kolekcija. I podsjetimo: cruise kolekcije svojevrsne su potkolekcije namijenjene odmoru i putovanjima koje u svijetu rade samo najveći kreatori, a radove naših kreatora na tu temu predstavlja Perwoll Fashion.hr Cruise Collection. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.