zavodljiva

Lidija Bačić ponovno mami uzdahe u izazovnom izdanju: 'Brutalno, nije za one slabijeg srca'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Lidija Bačić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Lidija Bačić
22.03.2019.
u 15:17
Na jednoj od fotografija na Instagramu pozira u kožnom kombinezonu s mnoštvom remenja, zbog kojeg su se zaredali mnogobrojni komentari.
Pogledaj originalni članak

Splitska pjevačica koja je na Doru 2019 došla s hitom 'Tek je počelo' na svom Instagram profilu obavijestila je sve kako trenutno snima novi spot.

Na jednoj od fotografija pozira u kožnom kombinezonu s mnoštvom remenja, zbog kojeg su se zaredali mnogobrojni komentari.

- Brutalno, nije za one slabijeg srca – jedan je od komentara ispod slike.

Lille uskoro priprema i Youtube emisiju 'Planet Lille Show' gdje će fanovi biti u prilici osvojiti duet s pjevačicom. Lidija je fanovima jasno poručila da u novom uratku neće nedostajati vrućih scena i zavodljivih kadrova.

Pogledajte kako izgledaju najgori padovi na modnim pistama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SV
stjepan v.
16:30 22.03.2019.

Lidija, super seksi.

DU
Deleted user
16:28 22.03.2019.

Vrhunska!

Još iz rubrike Showbiz