iznenadila fanove

Lidija Bačić objavila spotove za pjesme Sat otkucava i Prokleto dobro ljubiš

Foto: Croatia Records
Lidija Bačić
28.12.2015.
u 15:50
Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za "Sat otkucava" potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu "Prokleto dobro ljubiš" je glazbu napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.
Pogledaj originalni članak

Popularna Lidija Bačić iznenadila je sve fanove te je u isto vrijeme objavila dvije nove pjesme. Radi se o pjesmama "Prokleto dobro ljubiš" i "Sat otkucava" za koje je snimila i spotove, a premijeru ste točno u podne mogli vidjeti na CMC televiziji te na portalu 24sata.hr.

– Jako sam uzbuđena što su danas izašle moje dvije pjesme. Zašto dvije? To je novogodišnji poklon svim mojim fanovima, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od mene. Odlučila sam ih iznenaditi i počastiti s dvije sjajne pjesme. "Prokleto dobro ljubiš" je moćna pjesma koja me osvojila na prvu. Puno žena će se u njoj pronaći. "Sat otkucava" je pjesma koja će obilježiti mnoge izlaske i provode s društvom. Pojačajte na najjače i uživajte – poručila je Lidija Bačić. 

Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za "Sat otkucava" potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu "Prokleto dobro ljubiš" glazbu je napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.

Pogledajte spotove:

Sat otkucava

Prokleto dobro ljubiš 

Lidija Bačić  godinu zaključuje pjesmama koje je objavila uoči nastupa na Viru, gdje će publiku uvesti u Novu godinu skupa s Letećim odredom. Pjevačica je krajem prošle godine objavila pjesmu "Kaktus", koja je naišla na odlične reakcije publike, s pjesmom "100% možda" nastupila je na CMC festivalu u Vodicama ove godine, a singl "Odlično se snalazim" objavila je proteklog ljeta. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:12 29.12.2015.

majko moja mila koja jeftina cajkuša... šteta, a mogla je biti dobra pjevačica

HA
hammer
08:49 29.12.2015.

Kaj su to spotovi? Sramota što to ima naziv spot……A o pjesmama da ne pričam…

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:10 28.12.2015.

Jos malo novokomponovane srpske narodne muzike. Velite u prvoj recenici da je ova popularna. Gdje? U crnoj gori, bosni i srbiji? Zasto ne pisete o glazbenicima koje Hrvati vole? Jos nije stigla zapovijed da se zbog promjene vlasti zaboravi "regija" i ponovo obrati paznja Hrvatskoj i Hrvatima?