KONCERT U SOFIJI

Lepa Brena raspametila Bugare!

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
26.03.2018.
u 17:23
Poslije skoro 25 godina od čuvenog koncerta na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji i nekoliko desetina koncerata širom Bugarske u međuvremenu, Brenu Bugari vole istom snagom kao i prije.
Pogledaj originalni članak

Dvorana Ermec  bila je premala za sve fanove Lepe Brene! Poslije skoro 25 godina od čuvenog koncerta na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji i nekoliko desetina koncerata širom Bugarske u međuvremenu, Brenu Bugari vole istom snagom kao i prije.

U prepunoj dvorani Ermec u Sofiji Brena je još jednom pokazala zašto je najjača na Balkanu! Publika je zborski pjevala uz svoju miljenicu kako hitove iz osamdesetih  tako i pjesme s novog albuma - "Boliš i ne prolaziš", "Srećna žena", "Zar je važno da l' se peva ili pjeva", "Sigurno"...

Gost na koncertu bio je njen sin  Stefan Živojinović koji se pridružio Breni na sceni, a samo dan ranije gostovali su zajedno u čuvenom Slavi show, kada je još jednom pokazao da se pred kamerama  odlično snalazi.

Brena se od bugarske publike jedva rastala, imajući u vidu da joj raspjevani Bugari nisu dali da ode sa scene!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DI
Direkt
18:06 26.03.2018.

Kao i nas.

SE
serđo12
18:29 26.03.2018.

Idem odmah na You tube,dosta mi je Metali!ce!

SV
stjepan v.
17:18 31.03.2018.

vl nam javlja za neku pevaljku. VL zeli novu yugu, sa bratsvom I mrznjom.