Brojni koncerti

Lepa Brena na turneji u Hrvatskoj: Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo!

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
lepa brena,shambala,portal (1)
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
'27.04.2013., Zagreb - Lepa Brena odrzala je koncert u klubu Shambala. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
'16.07.2008., Umag - ATP Studena Croatia Open, teniski turnir u Umagu. Slobodan Zivojinovic, Lepa Brena i Slavko Rasberger. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: Facebook
lepa brena
Foto: Miley Cyrus/Twitter
lepa brena
Foto: Miley Cyrus/Twitter
lepa brena
30.01.2014.
u 13:45
Najveća glazbena zvijezda bivše države Lepa Brena ove će godine nastupati diljem Hrvatske. Njezin prvi koncert bit će u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, 08. ožujka.
Pogledaj originalni članak

Najveća glazbena zvijezda bivše države Lepa Brena ove će godine nastupati diljem Hrvatske. Njezin prvi koncert bit će u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, 08. ožujka. Simboličan datum, Dan žena, bit će prilika da brojni poklonici njezine glazbe, a kako ona sama voli reći i energije, uživaju u najvećih zabavnim hitovima 80-tih godina, ali i u novim pjesmama koje hrvatska publika već jako dobro poznaje. Uoči nastupa u Karlovcu, Brena će u Zagrebu promovirati i svoj novi album s obradama najpoznatijih narodnih pjesama iz regije koji je snimila po želji svoje majke.

Karlovac, Osijek, Čakovec, Split, Poreč, Makarska, Rijeka, Zagreb

-Još od prošle godine, otkad je Brena nastupila u Zagrebu kao glavna zvijezda na proslavi rođendana kluba Shamballa, kontaktiraju nas stalno organizatori koncerata i menadžeri iz cijele Hrvatske. Interes za njezine nastupe je doista fascinantan pa smo ove godine odlučili posložiti jednu doista zabavnu priču. U finalnoj smo fazi ugovaranja datuma koncerata po cijeloj Hrvatskoj. Nakon Karlovca, namjera nam je na proljeće nastupiti u Osijeku. Početkom ljeta u Čakovcu, srpanj je predviđen za Split, Poreč i jednu veliku diskoteku na srednjem Jadranu. Kraj ljeta Makarska, a do kraja godine Rijeka i naravno finale cijele priče bit će u Zagrebu, kažu nam iz Breninog tima.

Grad Karlovac je odabran za početak turneje jer su fanovi i organizatori koncerta iz toga grada bili doista najuporniji. Mnogi se i dalje sjećaju njezinih nastupa iz toga grada, sada već davne 1984. godine, prije točno trideset godina, kad je u istoj dvorani tijekom vikenda nastupala čak po dva koncerta dnevno – u 17 i u 20sati. -Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj i poručujem mojoj vjernoj publici da od mene i dalje mogu očekivati ništa manje nego pravi spektakl veselih pjesama i nezaboravne zabave. Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo, poručila je Lepa Brena svojoj publici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

Avatar R2D2
R2D2
14:53 30.01.2014.

hoće li nastupit u četničkoj uniformi? Hvala Večernjem, ostalim medijima, te nadasve organizatoru što se trude podići razinu kulturnih događanja u Hrvatskoj s nastupom ofucane srpske pevaljke koja je u Domovinskom ratu zabavljala okupatore Hrvatske.

CP
Cviet Prigorja
16:38 30.01.2014.

Od današnjeg dana moja markuševečka ( šimunska ) porodica prestaje plaćati pretplatu i vise se ne smatramo "Večernjakovcim". Pozdravite si Brenu, Cecu, Đolea, Sevku. Lepog Radea.... Te zabavljače četnićke rulje nećete unositi u moj hrvatski dom. Zbogom.

GI
gismund
14:47 30.01.2014.

a koga briga za tu ostarjelu pjevačicu....