GLUMAC JE NEVIN

Lečić oslobođen svih optužbi za napastovanje, tužiteljstvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Youtube screenshot
Foto: Facebook
Foto: Youtube Screenshot
Foto: RTL Screenshot
03.08.2021.
u 22:15
Podsjetimo, Danijela Štajnfeld iznijela je niz optužbi na Lečićev račun, a kaznena prijava podnijeta je Višem tužiteljstvu u Beogradu. U svom iskazu tvrdila je da ju je Lečić automobilom odveo izvan Beograda te ju seksualno zlostavljao
Pogledaj originalni članak

Apelacijsko javno tužiteljstvo u Beogradu odbilo je prigovor glumice Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužiteljstva o odbacivanju kaznene prijave koju je podnijela protiv glumca Branislava Lečića, tvrdeći da ju je silovao 2012. godine, objavio je Telegraf.rs.

Dodaje se kako je Lečić sada oslobođen optužbi za silovanje te da je prigovor glumice odbijen kao neosnovan, čime je potvrđena odluka Višeg tužiteljstva da ne postoje osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo silovanja. 

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld iznijela je niz optužbi na Lečićev račun, a kaznena prijava podnijeta je Višem tužiteljstvu u Beogradu. U svom iskazu tvrdila je da ju je Lečić automobilom odveo izvan Beograda te ju seksualno zlostavljao. 

Nakon što ga je kolegica Danijela Šajnfeld prva prozvala za seksualno napastovanje, s teškim optužbama u javnost je izašla i nekadašnja glumica Merima Isaković koja je rekla da ju je Lečić seksualno napao dok je imala samo 18 godina. Merima je kasnije kazala da su joj se javile i druge djevojke koje su joj ispričale da im je glumac prilazio na razne nepristojne načine te da će svjedočiti pred Tužiteljstvom protiv njega, ali javnosti ne žele otkriti svoj identitet. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.