Drastična promjena

Lana Klingor Mihić suprugu je za godišnjicu braka poklonila svoj novi imidž: Nadam se da ti se sviđa

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: U Tkalčićevoj otvoren novi Submarine restoran
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/POSEBNA PONUDA
Zagreb: Lana Klingor Mihi? priprema hladne juhe
Foto: Goran Stanzl/PIXELL
Foto: Instagram
Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
19.05.2022.
u 11:16
Nije otkrila kako je njezin suprug reagirao na novu frizuru, ali zato su njezin novi imidž u komentarima na Instagramu pohvalile brojne poznate Hrvatice.
Pogledaj originalni članak

Lana Klingor Mihić i njezin suprug Ante Mihić obilježavaju devetu godišnjicu braka, a Lana je odlučila supruga iznenaditi  neobičnim poklonom za godišnjicu.

- Hej Ante Mihić, realno imamo sve i ja nisam imala pojma što da ti poklonim za godišnjicu braka, pa izvoliš, popustila sam ti nakon 9 godina nagovaranja. Nadam se da ti se sviđa. - napisala je Lana na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj pozira s novom, kratkom frizurom kakvu već godinama nije imala. Nije otkrila kako je njezin suprug reagirao na novu frizuru, ali zato su njezin novi imidž u komentarima na Instagramu pohvalile brojne poznate Hrvatice.

 

 

- Ipak si se odvažila! Top je. Savršeno ti stoji - napisala joj je Nives Celzijus. - Ajme YEEEEES - oduševljena je bila Nika Turković, a pohvale je Lana dobila i od Ide Prester, Andre Andrassy, Franke Batelić....Inbox joj je bio zatrpan porukama pratitelja koji su hvalili novu frizuru, a Lana je u Instagram storyjima ispričala kako je prije godinu dana svojoj frizerki rekla za ideju o kratkoj kosi i dodala je kako je njezina frizerka tijekom šišanja nijednom nije uzela škare i ošišala ju je nožem. 

PR stručnjakinja i bivša pjevačica svom suprugu je godišnjicu braka čestitala još jednom objavom u kojoj je napisala: Sve si. Uživala sam u svakoj minuti kao tvoja supruga, posljednjih 9 godina. I veselim se svakoj ispred nas…. Volim ljubav.

VIDEO Mišo Kovač i Jole pjevaju: Hej, živote što me snađe

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.