Lijepa Riječanka

Bivša Miss Hrvatske okitila se još jednom laskavom titulom

Foto: Miss Alpe Adria
lana gržetić
Foto: Miss Alpe Adria
lana gržetić
Foto: Miss Alpe Adria
lana gržetić
Foto: Miss Alpe Adria
lana gržetić
27.04.2015.
u 18:48
Studentica kiparstva iz Rijeke i bivša Miss Hrvatske zablistala je u glamuroznoj haljini na ovogodišnjem izboru Miss Alpe Adria International i pokorila konkurenciju
Pogledaj originalni članak

Devetnaestogodišnja Lana Gržetić iz Rijeke sinoć je u Budimpešti pomela konkurenciju i osvojila laskavu titulu Miss Alpe Adria International.

Studentica kiparstva iz Rijeke i bivša Miss Hrvatske zablistala na glamuroznoj pozornici u kupaćem kostimu Pletix i večernjoj haljini Bariba. Lanina prva pratilja je natjecateljica iz Slovačke, a druga je predstavnica Italije.

Lijepa Lana u Budimpešti je bila u pratnji vlasnika licence za Hrvatsku Borisa Kosmača.

– Sljedeće godine internacionalni izbor Miss Alpe Adria organizirat ćemo u Hrvatskoj i na taj način promovirati ljepote naše zemlje – izjavio je Kosmač.

Miss Alpe Adria Internacional uspješno se organizira već 27 godina, a vlasnici licence su Paulo i Daniela Gruden iz Italije.

>>Filipinka nova Miss svijeta, Lana Gržetić ni među 30 najljepših!

>>Mlada Lana Gržetić krenula prema Indoneziji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.