Čudni odnosi

Lady Gaga za uspjeh je zahvalna bivšem dečku i još ga voli

Foto: Pixsell
Lady Gaga za uspjeh je zahvalna bivšem dečku i još ga voli
27.06.2010.
u 16:36
Pjevačica je zbog prekida ljubavi postala prava umjetnica, a s tatom nije razgovarala godinama jer ga je razočarala odustajanjem od fakulteta, no danas su najbolji prijatelji.
Pogledaj originalni članak

Što nas ne ubije, ojača nas! A prekid dugogodišnje veze prije pet godina Lady Gagu toliko je očeličio da danas ‘rastura’ glazbenom scenom. O bivšem dečku, njihovoj vezi i odnosu s ocem Josephom kontroverzna pjevačica progovorila je za srpanjsko izdanje magazina Rolling Stone. -

Nikoga nisam voljela kao bivšeg dečka. I još ga volim! Ta veza me formirala kao osobu, a raskid pretvorio u vatrenog borca. Bez tog iskustva danas sigurno ne bih bila uspješna – tvrdi dobitnica brojnih nagrada Grammy za svoja glazbena postignuća. Ljubavni krah poslužio joj je kao inspiracija i kreativno je na kraju utjecao na njenu glazbu. Uz bivšeg dečka, još jedan muškarac utjecao je na njen glazbeni razvoj. Tata Joseph svoju problematičnu kćer nije htio ni vidjeti ni čuti nakon što je odustala od fakulteta. No, njegovi zdravstveni problemi sa srcem opet su ih spojili. Kada joj je tata potkraj prošle godine završio na operacijskom stolu, pjevačica se pobojala da ga možda više nikada neće vidjeti i zato je odlučila prekinuti šutnju. Kompliciran odnos s tatom, koji je imao sretan završetak, inspirirao ju je za pjesmu “Speechless”.

– Cijeli moj život tata je bježao od toga da mi bude i prijatelji. Danas smo najbolji prijatelji, jer je odustao od nauma da mi bude samo odgojitelj i otac – kaže 24-godišnja pjevačica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.