SASVIM ISKRENO

Lady Gaga pati od fobija: Bojim se seksa i smrti

Foto: Reuters
Lady Gaga pati od fobija: Bojim se seksa i smrti
07.12.2009.
u 12:24
"Svaka pjesma na novom albumu predstavlja neko od čudovišta s kojima sam se susretala na svojim putovanjima: strah od seksa, strah od alkohola, strah od ljubavi, strah od smrti, itd."
Pogledaj originalni članak

Otkačena američka pop-zvijezda Lady Gaga otkrila je da su pjesme na njezinu novom albumu “The Fame Monster” napisane u vrijeme kad je imala fobiju od intimnosti. 23-godišnja pjevačica trenutačno je sama jer strahuje od seksa.

- Sretna sam što sam trenutačno bez dečka, što puno radim i putujem. Mislim da će i za to doći pravo vrijeme, ali ono sigurno nije sada. Uostalom, uopće nemam samopouzdanja kad je riječ o muškarcima – kaže Gaga koja je jako ponosna na svoj novi album koji je stvarala u teškome životnom razdoblju jer joj je otac u to vrijeme bio na operaciji srca.

- Svaka pjesma na novom albumu predstavlja neko od čudovišta s kojima sam se susretala na svojim putovanjima: strah od seksa, strah od alkohola, strah od ljubavi, strah od smrti, itd.

Pjevačica je otkrila i da njezina nova pjesma “Telephone” govori o njezinoj strogoj radnoj etici i strahu od zabave.

- Bojim se da se nikada neću znati zabavljati – priznala je Lady Gaga.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
ramirna
13:11 07.12.2009.

pa smrti se možeš bojati ,ali seksa se neboj eno vidi seve pola balkana se na njoj izredalo i ništa joj još je u komadu a čak priča da ima i dečka zamisli ponosnog momčinu kad prođe rivon sa svojon ženon , e bogati eeeeeee