Glazbena poslastica

Lady Gaga konačno predstavila svoj novi album Joanne

Foto: Promo
Lady Gaga
Foto: Promo
Lady Gaga
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
Lady Gaga
Foto: Reuters
Lady Gaga
Foto: Pixsell
lady gaga
21.10.2016.
u 21:37
Pjevačica kaže da joj je stvaranje ovog albuma bilo nevjerojatno iskustvo poput traženja duše.
Pogledaj originalni članak

Nakon dvije godine, jedna od najpopularnijih pop zvijezda današnjice  Lady Gaga, vraća se s iščekivanim albumom "Joanne". Lady Gaga danas je predstavila svoj iščekivani studijski album "Joanne", prethodno najavljen singlom "Perfect Illusion", te pjesmama "Million Reasons" i "A-YO".

Na albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pjesama u standardnoj verziji, te dodatne tri pjesme u deluxe izdanju. - Ovim albumom želim iznenaditi fanove...Ovo je bilo jedno nevjerojatno iskustvo, poput traženja duše – rekla je Gaga o novom materijalu.

Produkcijom novog izdanja pozabavili su se iskusni Mark Ronson, ali i sama Lady Gaga. Tijekom rada na albumu Ronson je predložio da se u kreativni proces uključi frontmen psihodeličnog benda Tame Impala – Kevin Parker, ali i Josh Homme (Queens of the Stone Age), koji je svirao gitaru na pjesmi "John Wayne". S druge strane, Lady Gaga osobno je pozvala indie - folk glazbenika Father John Mistya, koji je svirao bubnjeve. Uz spomenute suradnje tu je i ona s Florence Welch (Florence and the Machine) na pjesmi "Hey Girl".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz