Sinergija Lane Kovačević i njezine kujice Vicky

Kujica Vicky voli biti na pozornici, jedino je ljuti glasan pljesak publike

Foto: Anto Magzan/Pixsell
01.05.2016., Zagreb - U Kineskom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzana je prva polufinalna emisija Supertalenta. Ellany Ipsa i Bessy. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
01.05.2016., Zagreb - U Kineskom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzana je prva polufinalna emisija Supertalenta. Leon i Lukas, Malci. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
01.05.2016., Zagreb - U Kineskom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzana je prva polufinalna emisija Supertalenta. Leon i Lukas, Malci. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
03.05.2016.
u 11:00
Lana nije očekivala da će ići dalje jer je Vicky prije izlaska pred publiku bila malo nervozna i pala joj je koncentracija
Pogledaj originalni članak

Nakon vašeg nastupa ozbiljno sam prvi put razmišljala o tome da nabavim psa – izgledate savršeno. Lana, bravo za sav trud i sve što si napravila za Vicky! – oduševljeno je Danijela Martinović, članica žirija Supertalenta, komentirala nastup Lane Kovačić i njezine kujice koje su zanimljivim nastupom uz malene breakdancere Malce izborile ulazak u finale showa Nove TV.

Spašava nezbrinute pse

Na pozornici su 16-godišnja Lana i njezina kujica Vicky djelovale kao dobro uigran dvojac, no Lana priznaje kako nije očekivala da će izboriti ulazak u finale.

– Vicky me malo zafrkavala i bila je prespora jer joj je koncentracija bila loša zato što smo dva dana provele u studiju Supertalenta i bila je već pomalo iscrpljena pa nisam očekivala da ćemo postići takav rezultat. Ovaj nastup pripremale smo od zadnje audicije, ali smo u jednom trenutku promijenile pjesmu na koju smo do tada vježbale, pa smo zbog toga morale mijenjati i koreografiju. S obzirom na sve okolnosti, zadovoljna sam kako je sve završilo – priča nam Lana.

Kaže da se Vicky odlično snašla pod svjetlima pozornice, a živcirala ju je samo jedna stvar.

– Bila je odlična na pozornici, jedino ju je malo uznemiravao pljesak publike – kaže Lana. Osim Vicky, njezini ljubimci su i psi Bron i Toto, a ljubav prema psima osjeća odmalena, otkako je počela spašavati nezbrinute pse. – Spašavam lutalice odmalena, a neke sam udomila jer ih nitko nije htio zato što su bili agresivni. Pas kojeg sam spasila iz Dumovca bio je treniran za pseće borbe i tek sada, nakon četiri godine koliko je kod mene, sasvim se socijalizirao – govori Lana.

Posebna je jer ima poštovanja

Pitamo ju je li Vicky lakše naučiti trikovima i trenirati od ostalih pasa koje ima, a Lana kaže:

– Vicky je posebna, ženka je i zato pametnija. Bilo ju je lakše naučiti mnoge stvari jer su psi mužjaci malo bahatiji i zločestiji, a ženke imaju više poštovanja.

Sa svojim psima vježba agility, dog-dancing i razne trikove, a kako publiku i gledatelje oduševiti u finalu, Lana još nije smislila, ali vjerujemo da nas neće razočarati. 

>> Finalisti Malci nisu slavili jer su morali na spavanje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.