Siromašan meni

Kuharica slavnih otkrila čega nikad nema na tanjuru Gwyneth Paltrow

Foto: Reuters/PIXSELL
gwyneth paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
globes
Foto: Reuters
Orlando Bloom
20.09.2017.
u 13:04
Kate McAloon kaže kako glumica izbjegava šećer i mliječne proizvode i uglavnom jede samo povrće
Pogledaj originalni članak

Kate McAloon kuharica koju su angažirale brojne hollywoodske zvijezde otkrila je što poznati vole jesti i kakvih dijeta se pridržavaju kako bi održali fit liniju.

Za Gwyneth Paltrow je kuhala dok je glumica bila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom.

- Kada sam došla kuhati za Gwyneth njen asistent me upozorio kako ovaj bračni par gotovo da i ne jede. Ne konzumiraju šećer, slatkiše i mliječne proizvode i uglavnom su im se obroci sastojali od povrća - ispričala je Kate za News.com.

Kaže kako se na početku držala uputa koje joj je dao asistent, ali je uskoro počela dodavati više namirnica u jela koja je pripremala za Gwyneth i Chrisa.

- Kad sam uvela promjene u jelovnik počeli su hvaliti moja jela, e to se događa kad vam na meniju nije samo trava - ispričala je Kate.

I anđelica Victoria's Secreta Miranda Kerr bila je zahtjevna klijentica. Miranda ne jede rižu. Ona i njen tadašnji suprug Orlando Bloom obožavali su moj curry, a najčešće su jeli losos, kvinoju i povrće. Mirandino pravilo je da joj 80 posto obroka mora biti zdravo, a 20 posto mogu biti slatkiši i manje zdrav namirnice - otkriva Kate.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.