vrijeđao i ponižavao

Kris Humphries prigovarao Kim da je pojela previše svadbene torte

Foto: Pixsell
Kris Humphries prigovarao Kim da je pojela previše svadbene torte
25.11.2011.
u 16:13
U isječku iz reality serijala “Kourtney & Kim Take New York” košarkaš se nije uspio suzdržati od zajedljivih komentara kojima je navodno redovito “častio” starletu.
Pogledaj originalni članak

Iako se Kim Kardashian kratko vrijeme činila kao sretna supruga, otkako se odlučila razvesti nakon 72 dana braka, sve više informacija dokazuje da je Kris Humphries bio daleko od idealnog supruga.

U isječku iz reality serijala “Kourtney & Kim Take New York” košarkaš se nije uspio suzdržati od zajedljivih komentara kojima je navodno redovito “častio” starletu. U videu koji prikazuje Kim i Krisa kako se spremaju otputovati u Veliku Jabuku nakon što su se vratili s medenog mjeseca, sportaš je podigao Kim i sa smiješkom komentirao da je pojela previše svadbene torte.

Lijepa zvijezda realityja na to se samo nasmijala, ali, kako se kaže, u svakoj šali ima istine. Dokaz je to koji potvrđuje izjave Kiminih prijatelja koji su rekli da je Humphries od prvog dana braka ponižavao svoju ženu govoreći joj da je debela i glupa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
02:24 27.11.2011.

Je li Kris zaista prigovarao Kim da je pojela previše torte??? Ma to se vi sigurno zezate!!! Pa Kris je jedan fini mladić, to bi me čudilo jer on je upravo taj koji jede više torte, to je i znanstveno provjerena činjenica. Novinari, drugi put provjeriti informacije prije nego se uhvatite naliv pera, pogotovu kad su ovakve strahovito važne vijesti u pitanju. Hvala.