BIG BROTHER Završena sezona na Tajlandu

Krešo je novi hrvatski BB milijunaš!

19.12.2008.
u 23:15
Pogledaj originalni članak

Krešo je novi pobjednik Big Brothera, sezone koje je večeras završila u Tajlandu. Nakon dramatične završnice i mnogih nagađanja, Hrvatska ipak nema prvu žensku pobjednicu reality showova. Krešimir će u svoj džep spremiti točno milijun i 135 tisuća kuna.

Posljednji su u kući ostali Ornela i Krešo, a upravo je Krešo uvjerljivo odnio pobjedu sa 65 posto glasova u zadnjem krugu. Bivši stanari pokazali su se tako kao dobri "proroci", jer su se na pitanje tko će pobijediti u najvećem postotku odlučili za Krešu.

Svi stanari BB kuće u Tajlandu

Marko kao da je jedva dočekao svoj izlazak iz kuće. Kad su ga pitali što mu je u glavi u trenutku izlaska iskreno je odgovorio - baš ništa. Nakon kratkotrajnog razgovora s Antonijom u studiju su im se pridružili njegov otac, prijateljica, ali i Monika, koja je na početku emisije izjavila da je već posjetila njegove roditelje, te da se kod nje ništa nije promijenilo u vezi osjećaja prema Marku.

Prvi od četvorice finalista koji je napustio Big Brother kuću bio je Saša. No, činjenica da nije osvojio glavnu nagradu nije ga pretjerano iznenadila niti razočarala. Iako to uglavnom kažu svi kandidati, Saša je uistinu djelovao kao da je to istina.

Nakon što je pogledao prilog u kojem je vidio tko ga je sve u vrijeme koje je proveo u Big Brother kući nominirao, te što su o njemu pričali, Saša je govoreći o publici u studiju šaljivo dobacio:
- Da su razumjeli o čemu se pričalo, ne bi pljeskali nego plakali.

Bilo je, naime, poprilično smiješno gledati i slušati publiku koja je dočekivala finaliste koji su izlazili iz kuće i okruživali Antoniju u "studiju" ispred kuće. Mnoštvo lokalnih stanovnika sličnih frizura i sa slikama stanara u rukama stajali su oko pozornice i pljeskali "prema uputama". Mogućnost da su išta od onog izgovorenog razumjeli ravna je nuli.

Za iduću sezonu Big Brother morat će definitivno izmisliti nešto još primamljivije i egzotičnije, jer ako Tajland i seks pred kamerama nisu upalili za rekordnu gledanost, onda je jasno "koliko je sati". (NaM)

Pogledajte na vecernji.hr