Žele bebu

Kourtney Kardashian dobila je neobičan savjet od liječnika: Moram piti suprugovu spermu

Foto: Andrew Kelly/REUTERS
Met Gala arrivals in New York City
Foto: MARIA ALEJANDRA CARDONA/REUTERS
64th Annual Grammy Awards, in Las Vegas
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
94th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
94th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
94th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
27.05.2022.
u 23:30
-Rekao nam je kako će Travisova sperma pomoći mojoj štitnjači i da bih trebala uzimati njegovu spermu četiri puta tjedno - rekla je Kourtney.
Pogledaj originalni članak

Tijekom nove epizode Huluovog serijala "The Kardashians" Kourtney Kardashian je stručnjakinji za ajurvedsko čišćenje rekla kako joj je liječnik za plodnost preporučio da pije spermu svog supruga Travisa kako bi povećala šanse da ostane trudna. 

- Rekao nam je kako će Travisova sperma pomoći mojoj štitnjači i da bih trebala uzimati njegovu spermu četiri puta tjedno - rekla je Kourtney, a njezin suprug je dodao kako obožava tog doktora i kazao je kako je njegova sperma vrhunske kvalitete. 
U novom realityju obitelji Kardashian Kourtney i Travis, bubnjar grupe  Blink-182, odlučili su snimiti svoj odlaske kod liječnika i zabilježili su što sve rade kako bi dobili bebu. Odlučili su potražiti i neke alternativne metode pa su se neko vrijeme suzdržavali od seksa, vježbanja i izbacili su kofein.

 

 

- Isprobat ćemo Panchakarma čišćenje, što je alternativna medicina, stara oko 3000 godina koja će izbaciti sve toksine koji su duboko u našim tkivima, kako bismo imali kvalitetnija jajašca. Zahvalna sam što Travis ovo radi sa mnom. Mislim da to ne bih mogla učiniti sama.  - objasnila je Kourtney koja se prošlog vikenda u Portofinu u Italiji udala za Travisa.  Kourtney iz prijašnje veze sa Scottom Disickom ima troje djece, sinove Masona i Reigna i kćer Penelope, dok  Travis iz prijašnjih veza ima troje djece  Atianu, Alabamu i Landona. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.